Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H&M e - shop: Το πιο ρομαντικό λουλουδάτο μπλουζάκι - Έχει απίστευτη έκπτωση και πλέον κοστίζει 9 ευρώ

Δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου το καλοκαίρι

15 Απριλίου 2020 12:34
H&M e - shop:  Το πιο ρομαντικό λουλουδάτο μπλουζάκι - Έχει απίστευτη έκπτωση και πλέον κοστίζει 9 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήρθε η άνοιξη τώρα στο ντύσιμό σου με τα H&M και αυτό το τρομερό φλοράλ τοπάκι! Είναι σίγουρο πως τόσο εσύ όσο και οι φίλοι σου θα το αγαπήσουν. Δώσε μια πιο ευχάριστη νότα στην εμφάνισή σου.

Μπορεί τα καταστήματα να έχουν κλείσει λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο ακόμη μπορείς να ψωνίσεις μέσα από τα διαδικτυακά τους καταστήματα με λίγα μόνο κλικ και να έρθουν έξω από την πόρτα σου.

Η ώρα άλλαξε και ο καιρός γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος, οπότε ήρθε η ευκαιρία να αφήσεις στην άκρη τα πουλόβερ και τα ζεστά σου ρούχα και να επιλέξεις κάτι καλοκαιρινό και αέρινο.

Μιλάμε για ένα απλό top που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη την Άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι που μπορείς να το φορέσεις ένα βραδάκι και σε λιγότερο από 10 ευρώ. Μιας και θα είσαι στο σάιτ των H&M, δες που έχουν πάρει «φωτιά» τα online καταστήματα με αυτό το μαγιό! Κάνει 10 ευρώ και κυκλοφορεί σε 21 χρώματα.

Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για πολλές βόλτες σου.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις με τη φούστα που σου προτείναμε από zara!

Κάνε το δικό σου εδώ.

H&M e- shop: Βρήκαμε το πιο ανοιξιάτικο τζιν για όλες τις γυναίκες

Στα H&M θα βρεις το πιο τέλειο τζιν με σκισίματα που θα δώσει έναν ιδιαίτερο αέρα στο στυλ σου, ενώ έχει και μια πολύ ωραία και διαφορετική από ότι συνήθως απόχρωση.

Τα τζιν είναι το πιο εύκολο ρούχο που μπορείς να φορέσεις σε δουλειά, στη βόλτα, στη σχολή ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο με τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων.

Άνετα και βολικά δεν σε απογοητεύουν ποτέ, ενώ μπορείς να τα φοράς τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Κι αν έχεις βαρεθεί τις κλασσικές γραμμές, στα H&M θα βρεις την πιο vintage με σκισίματα.

39,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share