Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA e - shop: Η πιο σικάτη φούστα στο χρώμα της σαμπάνιας έχει την πιο μεγάλη έκπτωση και κοστίζει πλέον 14 ευρώ

Θα τη λατρέψεις

15 Απριλίου 2020 09:18
ZARA e - shop: Η πιο σικάτη φούστα στο χρώμα της σαμπάνιας έχει την πιο μεγάλη έκπτωση και κοστίζει πλέον 14 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η υπέροχη μπεζ σατέν φούστα που βρήκαμε στα καταστήματα ZARA είναι το ρούχο που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι και μπορείς να τη βρεις στο online store 14 ευρώ κάτω από την αρχική της τιμή για να τους "μαγέψεις" όλους.

Το καλοκαίρι συνήθως βγαίνουμε πιο συχνά και γι΄αυτό πρέπει να έχεις εφοδιαστεί με τα κατάλληλα ρούχα προκειμένου να τους εντυπωσιάσεις όλους στις βραδινές σου εξόδους.

Τα ZARA σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή, αφού στο online store μπορείς να βρεις όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεσαι με τρομερές εκπτώσεις.

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα γαλάζια δερμάτινα mules που κοντεύουν να ξεπουλήσουν.

Η συγκεκριμένη φούστα είναι ιδανική για τα καλοκαιρινά ραντεβού σου και μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις που δεν μπορείς να βρεις τι θα φορέσεις. Συνδύασέ τη με ένα υπέροχο κροπ τοπ και ετοιμάσου να κλέψεις την παράσταση με την εμφάνισή σου.

Κοστίζει 15,99 και θα τη βρεις εδώ.

Zara e-shop: Αγοράστε τζιν mid rise cropped flare μόνο με 19,95€

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, που πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας. Αυτή τη φορά, βρήκαμε για εσάς ένα τζιν από τα ZARA, το οποίο κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στο λευκό τζιν mid rise cropped flare, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ την μπλούζα ριπ που ταιριάζει απόλυτα με το τζιν.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τζιν με κανονική μέση από ελαφρώς ελαστικό ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση. Πέντε τσέπες και όψη ξεβαμμένου. Κάτω μέρος σε όψη καμπάνας με τελειώματα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Βγαίνει σε άλλα 4 χρώματα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Μπείτε εδώ και κάντε την αγορά σας.

 

Ροή ειδήσεων

Share