Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βershka e shop: Η must have σαλοπέτα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα!

Θα τη λατρέψετε!

14 Απριλίου 2020 17:08
Βershka e shop: Η must have σαλοπέτα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka την απόλυτη σαλοπέτα της σεζόν με 39,99€ και την λατρέψαμε με την πρώτη ματιά.

Οι σαλοπέτες για ακόμη μια σεζόν έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα κομμάτι που χαρίζει άνεση και στιλ. Ίσως λοιπόν έχετε δει τον υδραυλικό ή τον ηλεκτρολόγο σας να φοράει μία από αυτές τις ολόσωμες φόρμες, ίσως κάποιο μοντέλο στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μοντέρνες, άνετες και θα γίνουν το αγαπημένο σας νέο ρούχο για την άνοιξη!

Θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και αυτό γιατί εκτός του ότι θα ακολουθείς μια από τις πιο hot τάσεις, μπορεί να φορεθεί παντού και με όλα. Δηλαδή από μια casual εμφάνιση το πρωί, έως και μια hot το βράδυ.

Κάνε δική σου αυτή την υπέροχη τζιν σαλοπέτα που θα σε κάνει το απόλυτο fashion icon, μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να απογειώσεις το βραδινό ανοιξιάτικο outfit σου, δες εδώ το απόλυτο ανοιξιάτικο πέδιλο της σεζόν!

Bershka e - shop: Το απόλυτο τζιν φόρεμα που θα φοράς από το πρωί έως το βραδύ

Το τζιν αυτό φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου μιας και είναι σκέτο "όνειρο" και ιδανικό για όλες τις σου εμφανίσεις φέτος το καλοκαίρι.

Ένα denim κομμάτι πρέπει πάντα να υπάρχει στην ντουλάπα σου μιας και είναι ικανό να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις και να σε βοηθήσει να φτιάξεις ένα απλό και ταυτόχρονα στιλάτο look.

Τα Bershka σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και δεν είναι άλλη από το πιο μοντέρνο denim φόρεμα που σπάει τα ταμεία από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στο online store.

Μιας και θα μπεις στο online store του Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά σε αυτή τη must have τσάντα

Μπορεί προς το παρόν να μην έχεις τη δυνατότητα να πας για ψώνια μιας και τα μαγαζιά είναι κλειστά, μπορείς ωστόσο να μπεις στο online κατάστημα και να βρεις όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι να έχεις στη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι.

Κοστίζει 29,99 και θα το βρεις εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share