Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

ZARA e -shop: Θα πρωταγωνιστήσεις όλο το καλοκαίρι με αυτό το εντυπωσιακό μαύρο τοπ

Θα το λατρέψεις

13 Απριλίου 2020 10:25
ZARA e -shop: Θα πρωταγωνιστήσεις όλο το καλοκαίρι με αυτό το εντυπωσιακό μαύρο τοπ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα κάνεις σίγουρα την διαφορά με αυτό το top από τα Zara. Είναι μαύρο και κοντό και μόλις το φορέσεις πραγματικά θα κλέψεις τις εντυπώσεις σε κάθε σου βραδινή εμφάνιση.

Το να φοράς crop top την δεκαετία του 90 ήταν η απόλυτη μόδα, το ίδιο ισχύει όμως και τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τα κοντά μπλουζάκια από το 2015 και μετά έκαναν την επανεμφάνιση τους στις χειμερινές αλλά και τις καλοκαιρινές collection και έχουν κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις, ειδικά όταν τα συνδυάζεις με φούστες γίνεται το απόλυτο look.

Βέβαια στην αρχή μπορεί να μην μας φαινότανε τόσο κομψή ιδέα πλέον όμως όλες τα λατρεύουμε και τα θέλουμε πρωί βράδυ στη ντουλάπα μας

Αυτό το μαύρo τοπ από τα Zara είναι αισθησιακό και σίγουρα θα σε κερδίσει αφού αξίζει να το δοκιμάσεις..Δες και το jacket που θυμίζει 80's

CROPPED ΤΟΠ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR

Τοπ με V ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Λεπτομέρεια με δέσιμο στο μπροστινό μέρος και λάστιχο στο πίσω μέρος.

Θα το βρείτε εδώ

Zara ξεπούλημα: Το πουλόβερ που έκανε πάταγο φέτος μόνο με 12,99€ από 25,95€

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να σας φανεί περίεργο το να αγοράσετε ένα πουλόβερ τον μήνα Απρίλιο, αλλά γιατί όχι σε μια τόσο οικονομική τιμή; Μπορείτε να το φοράτε όλο τον επόμενο χρόνο. Αυτό το απαλό πουλόβερ είχε κάνει πάταγο φέτος και τώρα θα το βρείτε 12,99€ από 25,95€ στα ZARA.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω της πανδημίας, και τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας online. Έτσι και θα γεμίσετε την ντουλάπα σας με φθηνά κομμάτια, αλλά και θα σας φτιάξει η διάθεση. Τα καταστήματα Zara, λοιπόν έχουν όλα τα χειμωνιάτικα σε σούπερ τιμές.

Κοιτάζοντας λοιπόν, αυτές τις τιμές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα χακί πουλόβερ με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι, και τελειώματα σε ύφανση ριπ. Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για την... ντουλάπα σας, δείτε εδώ μια ακόμα "τρελή" προσφορά, που αφορά ένα παντελόνι. Μην χάσετε την ευκαιρία. Μπείτε εδώ και κάντε τις αγορές σας τώρα.

ΑΠΑΛΟ ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
12,99 EUR
-45%
ΧΑΚΙ - 1509/007

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share