Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA e- shop: Το φλοράλ φόρεμα που θα χρειαστείς σίγουρα και θα σε ''σώσει'' το καλοκαίρι

Έχει απίστευτη τιμή!

11 Απριλίου 2020 10:22
ZARA e- shop: Το φλοράλ φόρεμα που θα χρειαστείς σίγουρα και θα σε ''σώσει'' το καλοκαίρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα ''σωθείς'' με αυτό το εμπριμέ φόρεμα των Zara. Θα μπορείς να το φοράς το καλοκαίρι ακόμα και σε γάμο, αλλά και σε μια απλή βραδινή έξοδο. Είναι στο πιο ωραίο σχέδιο αλλά, έχει ακόμα και ζώνη για να δένει στη μέση όταν το φοράς, ενώ με αυτά τα πέδιλα θα κάνεις τον τέλειο συνδυασμό!

Το εμπριμέ είναι χωρίς αμφιβολία το print του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

Τώρα λοιπόν που έχουμε χρόνο βρήκαμε ένα τέτοιο φόρεμα στο eshop των Zara και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.Δες και το φόρεμα που μοιάζει με νυχτικό

59,95 EUR

Φόρεμα με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Απλικέ συνδυασμένη ζώνη σε αντίθεση. Φόδρα. Λεπτομέρεια φιόγκος στο πίσω μέρος.

Θα το βρεις εδώ!

ZARA e - shop: Βρήκαμε το φόρεμα που έψαχνε κάθε γυναίκα στην πιο τέλεια τιμή

Αυτό είναι το πιο αγαπημένο φόρεμα των Zara! Εσύ θα το φορέσεις; Είναι στο πιο ωραίο σχέδιο αλλά, έχει ακόμα και ζώνη για να δένει στη μέση όταν το φοράς, για να τονίσεις το σώμα σου.

Το καλοκαίρι του 2020 φαίνεται πως θα είναι φουλ ανατρεπτικό στις εμφανίσεις μας αφού προστάζει ασύμμετρα φορέματα, με διάφορα κοψίματα στο λαιμό και αποχρώσεις πολύ ζωηρές και έντονες, ανάμεσα στις οποίες είναι και το μοβ και συνδυάζεται με αυτά τα καταπληκτικά πέδιλα!

Είναι γεγονός πως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει στη ντουλάπα της έστω ένα αγαπημένο μακρύ ανάλαφρο φόρεμα. Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό, αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

Ρίχνοντας μια ματιά στο eshop των Zara βρήκαμε το πιο οικονομικό φόρεμα για την καθημερινότητα σου. Αν λατρεύεις τα φορέματα και τα ρούχα και θες να κάνεις τους πάντες να σε κοιτάνε στο πέρασμά σου, τότε μην το σκέφτεσαι άλλο. Μπορεί να είσαι μέσα στο σπίτι τώρα, ωστόσο σε λίγο καιρό που θα περάσει αυτό, φρόντισε να λάμψεις στην πρώτη σου εμφάνιση.

Κάνε το δικό σου εδώ.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share