Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Stradivarius e shop: Φέρε την άνοιξη στην ντουλάπα σου με αυτό το ασύμμετρο φλοράλ τοπ!

Κοστίζει μόλις 17,99€!

10 Απριλίου 2020 15:23
Stradivarius e shop: Φέρε την άνοιξη στην ντουλάπα σου με αυτό το ασύμμετρο φλοράλ τοπ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το πιο ανοιξιάτικο φλοράλ μπλουζάκι στην εκπληκτική τιμή των 17,99€!

Μπορεί με τα τωρινά δεδομένα να μην μπορούμε να χαζέψουμε στις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων, μπορούμε όμως να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο τοπ.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους. Αν αναρωτιέσαι πως θα το συνδύαζες για μια πιο απλή, καθημερινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το all time classic τζιν.

.Όπως κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μπλουζάκι "μυρίζει" άνοιξη! Ακόμη το σκέφτεσαι; Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

H&M e - shop: Αν ψάχνεις στιλάτο αθλητικό στιλ για το σπίτι σου έχουμε την ιδανική πρόταση

Εάν έχεις βαρεθεί να μένεις συνέχεια στο σπίτι και να χαζεύεις στο κινητό, τότε σου βρήκαμε το πιο κατάλληλο κολάν από το e - shop του H&M προκειμένου να αθληθείς κι εσύ στο σπίτι και να περάσεις δημιουργικά το χρόνο σου όσο βρίσκεσαι σε καραντίνα!

Συνδύασε το άψογα και με αυτό το υπέροχο τοπάκι και ξεκίνα ευχάριστα και με στιλ την μέρα σου!

Σίγουρα η καραντίνα μπορεί να γίνει πολύ βαρετή, όχι όμως αν την εμπλουτίσεις με ένα σωρό ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την ανία και να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί.

Η γυμναστική είναι σίγουρα μία από αυτές τις δραστηριότητες και αν θέλεις να ακούσεις την άποψή μας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτό το κολάν από τα H&M μιας και θα σε βολέψει τόσο τώρα που είσαι στο σπίτι όσο και αργότερα που θα ξεκινήσεις και πάλι γυμναστήριο.

Μιας και θα βρεθείς στο online store του H&M πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την τσάντα που βρίσκεται σε έκπτωση!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και αυτό το κολάν πρέπει να το έχεις στη συλλογή σου.

Κοστίζει 29,99 και θα το βρεις εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share