Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Stradivarius e -shop: Μύρισε άνοιξη με αυτό το κρουαζέ λουλουδάτο φόρεμα - Έχει απίστευτη τιμή

Θα το λατρέψετε!

9 Απριλίου 2020 16:01
Stradivarius e -shop: Μύρισε άνοιξη με αυτό το κρουαζέ λουλουδάτο φόρεμα -  Έχει απίστευτη τιμή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το φόρεμα αυτό από τα Stradivarius θα σε τρελάνει και θα το θες στην συλλογή σου. Είναι η απόλυτη τάση και όλες οι γυναίκες τα λατρεύουν, γι αυτό άλλωστε τα φοράνε και χειμώνα - καλοκαίρι.

Τα φλοραλ έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και δεν κρύβεται η αδυναμία που τους έχουμε, αφού είναι παιχνιδιάρικα αλλά και πολύ θηλυκά. Επίσης μπορείς να το συνδυάσεις με τα τέλεια πέδιλα που σου προτείναμε

Τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι επικράτησαν και θα επικρατήσουν στις επιλογές μας ειδικά τώρα που ο καιρός ανοίγει και φτιάχνουν και την διάθεση μας.

Εμείς βρήκαμε στα Stradivarius αυτό το φόρεμα σε μωβ αποχρώσεις και αλήθεια το λατρέψαμε αφού είναι φωτεινό και παιχνιδιάρικο. Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

25,99 €

Θα το βρεις εδώ

Stradivarius e- shop: Βρήκαμε την πιο ξεχωριστή λουλουδένια φούστα που θα γίνει η τάση του καλοκαιριού

Θα λατρέψεις αυτή τη λουλουδάτη φούστα που θα βρεις στα Stradivarius αλλά και τη νέα συλλογή του καλοκαιριού!

Μάλιστα η φούστα που σου έχουμε βρει κοστίζει κάτω από τριάντα ευρώ και είναι μοναδική και συνδυάζεται φανταστικά με αυτά τα απίστευτα πέδιλα από τα Mango!

Τα print τα τελευταία χρόνια έχουν δει μεγάλη πέραση στην μόδα και όλο και περισσότερες γυναίκες να την επιλέγουν στις εμφανίσεις τους. Αν αυτές είναι πρωινές, είτε απογευματινές, ακόμη και βραδινές. Και συγκεκριμένα μιλάμε για το φλοράλ, που έχει κάνει δυναμικό comeback στην ντουλάπα μας.

Η συγκεκριμένη φούστα είναι στενή , βολική και άνετη να την φοράς το πρωί καθώς ταιριάζει με τα πάντα και είναι διαχρονική θα λέγαμε. Μην το σκέφτεσαι άλλο και τρέξε στο σάιτ να την αποκτήσεις, και να εντυπωσιάσεις τους πάντες μετά την καραντίνα.

Κάνε την δικιά σου εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share