Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka e - shop: Βρήκαμε τα πιο στιλάτα αλλά και άνετα πέδιλα για το καλοκαίρι

Θα το λατρέψετε!

9 Απριλίου 2020 13:15
Bershka e - shop: Βρήκαμε τα πιο στιλάτα αλλά και άνετα πέδιλα για το καλοκαίρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα τάση στα πέδιλα βλέπουμε στη νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020. Μοιάζουν με αθλητικά αφού έχουν χοντρή σόλα αλλά... δεν είναι!

Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν με ταχύτητα φωτός κι όσο περνάνε τα χρόνια μπορεί να επανέρχονται διάφορες από το παρελθόν αλλά έρχονται και νέες που ταράσσουν λίγο τα κλασικά δεδομένα. Μια από αυτές ενδέχεται να είναι και τα πέδιλα με χοντρή και τρακτερωτή σόλα που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στα καταστήματα Bershka.

Τα συγκεκριμένα πέδιλα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα κατακλύσουν τους δρόμους είτε της Ελλάδας είτε του εξωτερικού και πως θα γίνουν ένα all day item στη ντουλάπα μας. Και να ξέρεις πως συνδυάζεται άψογα ακόμα και με φορέματα όπως αυτό που σου προτείναμε!

Μπορούν να φορεθούν άνετα σε μια πρωινή βόλτα ή και για πρωινά ψώνια αφού είναι πολύ άνετα και μπορεί κάποιος να τα έχει στα πόδια του για ώρες αλλά μπορούν να φορεθούν και για ένα χαλαρό κρασί αργά το απόγευμα με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, όπως αυτά που έβγαλαν τα Zara στη νέα τους συλλογή!

Πέδιλο με αθλητική πλατφόρμα
Ύψος τακουνιού: 7,5 cm. Ύψος πλατφόρμας: 5,5 cm.
ΑΝΑΦ. 1805/560/001
29.99 €

Λευκά πέδιλα με χοντρή σόλα. Κλείνουν με λουράκι με αγκράφα.

Bershka e shop: Το slouchy παντελόνι που έγινε ανάρπαστο θα το βρεις τώρα με 9,99€!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka το slouchy παντελόνι που έγινε ανάρπαστο στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων, το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο slouchy καρό παντελόνι από τα Bershka. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε η έξτρα χαμηλή τιμή του.

Τα slouchy παντελόνια τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα. Μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με ένα απλό T shirt και το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν για εμάς ο ιδανικός ανοιξιάτικος συνδυασμός, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα καπιτονέ πέδιλα που σίγουρα θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά.

Μην το σκέφτεσαι, απλά κάνε ένα κλικ εδώ και αγόρασε το!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share