Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Stradivarius e - shop: Η πιο άνετη και μοδάτη μπλούζα για να είσαι σικ και στο σπίτι

Μείνε σπίτι, μείνε περιποιημένη!

8 Απριλίου 2020 19:02
Stradivarius e - shop:  Η πιο άνετη και μοδάτη μπλούζα για να είσαι  σικ και στο σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μένεις σπίτι και βαρέθηκες να φοράς τις πυτζάμες σου; Κανένα πρόβλημα μιας και τα Stradivarius σου έχουν το τοπάκι για να παραμείνεις σικ όλες τις ώρες. Μην το σκέφτεσαι άλλο.

Η ώρα άλλαξε και ο καιρός γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος, οπότε ήρθε η ευκαιρία να αφήσεις στην άκρη τα πουλόβερ και τα ζεστά σου ρούχα και να επιλέξεις κάτι καλοκαιρινό και αέρινο.

Μιλάμε για ένα απλό top που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη την Άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι που μπορείς να το φορέσεις ένα βραδάκι και σε λιγότερο από 10 ευρώ. Μιας και θα μπεις στο online store του Stradivarius, ρίξε μια ματιά και σε αυτή τη τέλεια φούστα!

Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για πολλές βόλτες σου και αν δεν σου αρέσει το γκρι μπορείς να το δοκιμάσεις και σε κλασσικό μαύρο, άσπρο ή ροζ.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις τόσο με φούστα όσο και με το τζιν σου για ένα πιο χαλαρό ντύσιμο, που μπορεί να εντυπωσιάσει.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Stradivarius e shop: Τα κορυφαία σκουλαρίκια της σεζόν κοστίζουν μόλις 5,99€!

Βρήκαμε για σένα στο e shop των καταστημάτων Stradivarius τα πιο σικάτα σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έχουν γίνει ανάρπαστα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion με την τελευταία λέξη της μόδας!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο ρούχο ή παπούτσι αλλά ένα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα σετ που αποτελείται από εννιά ζευγάρια σκουλαρίκια από ρητίνη. Είναι όλα στις αποχρώσεις του χρυσού και σε κάποια θα βρεις λεπτομέρειες λευκές ή πορτοκαλί, κεραμμυδί!

Είναι όλα μοναδικά και φυσικά ευκολοφόρετα μιας και συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και στυλ και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Και το καλύτερο δεν το στο είπαμε ακόμη... Κοστίζουν μόλις 5,99€!

Αγόρασε τα από το e shop των καταστημάτων Stradivarius μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι προτιμάς τις πιο... ροκ εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μοναδικά σκουλαρίκια από τα καταστήματα Bershka!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share