Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ZARA e- shop: Βρήκαμε το πιο girly λευκό φόρεμα που μπορείς να φοράς στο σπίτι αλλά και σε έξοδο

Προλαβαίνετε να το αγοράσετε!

8 Απριλίου 2020 12:26
ZARA e- shop: Βρήκαμε το πιο girly λευκό φόρεμα που μπορείς να φοράς στο σπίτι αλλά και σε έξοδο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα Zara e- shop εντοπίσαμε το πιο όμορφο φόρεμα που μπορείς να φοράς στο σπίτι αλλά και σε έξοδο!

Το φόρεμα των Zara έχει κάνει τα ταμεία να πάρουν "φωτιά. Είναι λευκό και άκρως καλοκαιρινό, ενώ είναι σε μια πάρα πολύ καλή και οικονομική τιμή για να το αγοράσεις. Θα το θέλεις και θα κλέψεις τις εντυπώσεις με αυτό, όπως και το τζιν που σου είχαμε προτείνει πρόσφατα!

Το λευκό είναι χωρίς αμφιβολία το χρώμα του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

Τώρα λοιπόν που έχουμε χρόνο βρήκαμε ένα τέτοιο φόρεμα στο eshop των Zara και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

29,95 EUR

Zara ξεπούλημα: Το πουλόβερ που έκανε πάταγο φέτος μόνο με 12,99€ από 25,95€

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να σας φανεί περίεργο το να αγοράσετε ένα πουλόβερ τον μήνα Απρίλιο, αλλά γιατί όχι σε μια τόσο οικονομική τιμή; Μπορείτε να το φοράτε όλο τον επόμενο χρόνο. Αυτό το απαλό πουλόβερ είχε κάνει πάταγο φέτος και τώρα θα το βρείτε 12,99€ από 25,95€ στα ZARA.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω της πανδημίας, και τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας online. Έτσι και θα γεμίσετε την ντουλάπα σας με φθηνά κομμάτια, αλλά και θα σας φτιάξει η διάθεση. Τα καταστήματα Zara, λοιπόν έχουν όλα τα χειμωνιάτικα σε σούπερ τιμές.

Κοιτάζοντας λοιπόν, αυτές τις τιμές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα χακί πουλόβερ με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι, και τελειώματα σε ύφανση ριπ. Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για την... ντουλάπα σας, δείτε εδώ μια ακόμα "τρελή" προσφορά, που αφορά ένα παντελόνι. Μην χάσετε την ευκαιρία. Μπείτε εδώ και κάντε τις αγορές σας τώρα.

ΑΠΑΛΟ ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
12,99 EUR
-45%
ΧΑΚΙ - 1509/007

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share