Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η&M e - shop: Αυτή τη τσάντα σίγουρα θα την λατρέψετε - Έχει φανταστικό σχέδιο και απίστευτη τιμή

Κορίτσια προλάβετε γιατί είναι σε έκπτωση!

7 Απριλίου 2020 14:35
Η&M e - shop: Αυτή τη τσάντα σίγουρα θα την λατρέψετε - Έχει φανταστικό σχέδιο και απίστευτη τιμή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ψάχνεις και εσύ να βρεις τρόπο για να αλλάξεις την εμφάνισή σου απλά και χωρίς τρόπο; Αν ναι τότε στα H&M θα βρεις την ιδανική city τσάντα που ταιριάζει με όλα τα outfit σου.

Είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους πρωί και βράδυ; Αν ναι τότε άκουσε τη συμβουλή των influencers του εξωτερικού, και βάλε αυτό το τσαντάκι στην ντουλάπα σου.

Τα τσαντάκια και ειδικά τα καθημερινά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ, όπως και αυτό που λατρέψατε από από τα bershka, καθώς είναι αυτά που μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις μας χωρίς πολύ κόπο.

Εμείς μόλις την είδαμε στα H&M τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και χωρίς αμφιβολία, είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι, για να δημιουργήσεις ένα πιο street style ντύσιμο. Συνδύασε την μάλιστα και με το πιο στιλάτο oversized denim jacket που βρήκαμε στα Bershka.

Κάνε την δικιά σου εδώ.

H&M - Προειδοποιεί ότι θα κλείσει καταστήματα

Η Hennes & Mauritz, κοινώς "H&M",πιέζει τους βρετανούς ιδιοκτήτες του για το δικαίωμα εγκατάλειψης μισθώσεων νωρίτερα εάν οι πωλήσεις δεν ανακάμψουν μετά από κορονοϊό, προσθέτοντας πίεση στους ιδιοκτήτες εμπορικών κέντρων, τα έσοδα των οποίων έχουν καταρρεύσει στην πανδημία. Δείτε πρώτοι στο Athensmagazine.gr

Σε επιστολή της Financial Times, η H&M έχει ζητήσει από τους ιδιοκτήτες να συμφωνήσουν σε όρους που θα της επέτρεπαν να διακόψει τη μίσθωση με προειδοποίηση ενός μηνός «υπό την προϋπόθεση ότι οι όροι συναλλαγών θα επιστρέψουν στα επίπεδα πριν το Covid-19 έως τις 24 Ιουνίου 2020».

Η H&M, ο δεύτερος μεγαλύτερος έμπορος λιανικής στον κόσμο με 305 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, πιέζει ταυτόχρονα για παραίτηση από το ενοίκιο και τις χρεώσεις υπηρεσιών για το δεύτερο τρίμηνο του έτους. "Ενόψει αυτής της πανδημίας, το βλέπουμε ως κοινή ευθύνη με τους εταίρους μας για να διασφαλίσουμε ένα οικονομικά σταθερό και βιώσιμο μέλλον για τις επιχειρήσεις μας", δήλωσε ο έμπορος λιανικής σε ξεχωριστή επιστολή προς τους ιδιοκτήτες. Μάλιστα η εταιρεία συμβάλλει στην καταπολέμηση του ιού, παράγοντας μάσκες, όπως και άλλοι μεγάλοι οίκοι μόδας.

Η εταιρεία έχει ήδη προειδοποιήσει ότι θα πρέπει να μειώσει τις θέσεις εργασίας και να ακυρώσει το μέρισμα λόγω της πανδημίας, η οποία έκλεισε περισσότερα από τα δύο τρίτα των 5.000 καταστημάτων της παγκοσμίως.

"Αυτή είναι μια ακραία κατάσταση", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της H&M. "Όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας αξιολογούνται προσεκτικά - συμπεριλαμβανομένου του κόστους και της προοπτικής κινδύνου - ώστε να είναι δυνατόν να αμβλυνθούν όσο το δυνατόν οι αρνητικές επιπτώσεις που σχετίζονται με τον ιό".

"Θεωρούμε ότι αποτελεί κοινή ευθύνη μεταξύ μας και των εταίρων μας να εξασφαλίσουμε ένα οικονομικά σταθερό και βιώσιμο μέλλον για τις επιχειρήσεις μας", πρόσθεσε η εταιρεία.

Αλλά ένας εμπειρογνώμονας λιανικής ιδιοκτησίας, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, περιέγραψε την H & M ως "συνήθως τον πιο επιθετικό μισθωτή στον κόσμο". Ένας άλλος δήλωσε ότι σκόπευε να ενεργοποιήσει τις προτεινόμενες ρήτρες εξόδου εάν οι πωλήσεις δεν πετύχουν το 90% των επιπέδων πριν από τον ιό.

 

Ροή ειδήσεων

Share