Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka e - shop: Πρόλαβε την απίστευτη προσφορά - Το πιο άνετο και στιλάτο τζιν με 11 ευρώ

Επωφεληθείτε!

7 Απριλίου 2020 13:50
Bershka e - shop: Πρόλαβε την απίστευτη προσφορά  - Το πιο άνετο και στιλάτο τζιν με 11 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα καταστήματα Bershka μπορεί να μην επιτρέπουν φυσική παρουσία στους χώρους τους σεβόμενοι τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, όμως σου δίνουν την ευκαιρία να παραγγείλεις ότι θες online κι εμείς βρήκαμε μια σούπερ προσφορά που τρέχει αυτή την στιγμή. Είναι ένα jogger τζιν το οποίο έχει πέσει στα 11,99 ευρώ!

Μπορεί οι έξοδοι μας να έχουν μειωθεί κατά πολύ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εσύ πρέπει να σταματήσεις να ενημερώνεσαι για τις τάσεις της μόδας και να κάνεις κανονικά τις αγορές σου - πληρώνοντας πάντα με κάρτα! Μην ξεχνάς κάποια στιγμή οι... πόρτες θα ανοίξουν και θα βρεθούμε ξανά στον έξω κόσμο, δεν είναι κρίμα να μην είσαι σούπερ στιλάτη και ανανεωμένη;

Τα καταστήματα Bershka στο site τους τρέχουν αποκλειστικές προσφορές μόνο για λίγες ημέρες και συγκεκριμένα η προσφορά που σου έχω βρει εγώ είναι διαθέσιμη μέχρι και τις 1/5 οπότε... τρέξε να προλάβεις ότι απόθεμα έχει μείνει.

Μπορείτε να το αγοράσετε κατευθείαν μέσα από το επίσημο site των καταστημάτων Bershka πατώντας εδώ

Αφού είσαι στο shop του Bershka δες και αυτό το τέλειο σετ!

Stradivarius e shop: Τα κορυφαία σκουλαρίκια της σεζόν κοστίζουν μόλις 5,99€!

Βρήκαμε για σένα στο e shop των καταστημάτων Stradivarius τα πιο σικάτα σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έχουν γίνει ανάρπαστα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion με την τελευταία λέξη της μόδας!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο ρούχο ή παπούτσι αλλά ένα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα σετ που αποτελείται από εννιά ζευγάρια σκουλαρίκια από ρητίνη. Είναι όλα στις αποχρώσεις του χρυσού και σε κάποια θα βρεις λεπτομέρειες λευκές ή πορτοκαλί, κεραμμυδί!

Είναι όλα μοναδικά και φυσικά ευκολοφόρετα μιας και συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και στυλ και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Και το καλύτερο δεν το στο είπαμε ακόμη... Κοστίζουν μόλις 5,99€!

Αγόρασε τα από το e shop των καταστημάτων Stradivarius μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι προτιμάς τις πιο... ροκ εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μοναδικά σκουλαρίκια από τα καταστήματα Bershka!

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share