Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τιμές σοκ στα Mango: Παντελόνι με ζώνη 9,99€ από 40€

75% έκπτωση

7 Απριλίου 2020 13:12
Τιμές σοκ στα Mango: Παντελόνι με ζώνη 9,99€ από 40€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μην αναρωτιέστε πώς θα κάνετε τα ψώνια σας εν μέσω της πανδημίας, μιας και το Mango προσφέρει διαδικτυακό shopping στις πιο χαμηλές τιμές. Βρείτε εκπτώσεις έως και 20% σε ρούχα αρίστης ποιότητας!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε ακόμα μια φορά την καλύτερη προσφορά που θα μπορούσατε να βρείτε. Παντελόνι κουστουμιού με ζώνη από 40€ τώρα μόλις 9,99€. Είναι σικ και μπορείτε να το συνδυάσετε με οτιδήποτε σας αρέσει, ακόμα και με αυτό το απλό μπλουζάκι, και να κάνετε διαφορετικές εμφανίσεις.

Περιγραφή

Τα ρούχα με την ετικέτα Comitted είναι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με ίνες ή/και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο στόχος της Mango είναι να υποστηρίξει την εφαρμογή πιο δεσμευτικών πρακτικών με το περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των βιώσιμων ενδυμάτων της κολεξιόν της.

Ψηλόμεσο. Σχέδιο ίσια γραμμή. Ζώνη ρυθμιζόμενη. Δυο πλαϊνές τσέπες. Δυο τσέπες με ρέλι πίσω. Κλείσιμο με φερμουάρ.

Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 74.7 cm.

Μήκος πλευράς 108.8 cm.

Είναι ένα άνετο και θα το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, και για ένα ποτό, όταν με το καλό ανοίξουν τα μαγαζιά. Αγοράστε το με ένα κλικ εδώ.

Παντελόνι κοστούμι ζώνη
REF. 67020144-SUSANA-LM
Αρχική τιμή με διαγραφή 39,99 €

Ισχύουσα τιμή 9,99 €

Mango e-shop: Αγοράστε πουκάμισο φλοράλ σε σούπερ τιμή - Κοστίζει 23,99 ευρώ

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ καθημερινά για να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, που πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Αυτή τη φορά, βρήκαμε για εσάς ένα πουκάμισο φλοράλ από τα Mango. Είναι σε έκπτωση, αφού κοστίζει 23,99 από 29,99 ευρώ.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στο ριχτό πουκάμισο φλοράλ, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το ψηλόμεσο τζιν από τα Zara, που ταιριάζει απόλυτα με το πουκάμισο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα ρούχα με την ετικέτα Comitted είναι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με ίνες ή/και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο στόχος της Mango είναι να υποστηρίξει την εφαρμογή πιο δεσμευτικών πρακτικών με το περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των βιώσιμων ενδυμάτων της κολεξιόν της. Ύφασμα ριχτό. Στάμπες floral. Γιακάς κλασικός. Φαρδιά πέτα. Μακρύ μανίκι. Κουμπωτές μανσέτες. Κλείσιμο με κουμπιά. Μπείτε εδώ και κάντε την αγορά σας τώρα!

 

Ροή ειδήσεων

Share