Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA e - shop: Στις πιο χαμηλές τιμές φορέματα που θα φοράς όλο το χρόνο

Δες αυτό το λεβαντί σικάτο φόρεμα

7 Απριλίου 2020 10:10
ZARA e - shop: Στις πιο χαμηλές τιμές φορέματα που θα φοράς όλο το χρόνο

Πρόλαβε κι εσύ τις απίστευτες τιμές στα φορέματα και άλλα ρούχα και μπες στο e - shop του ZARA για να τα δες!

Μπορεί να είσαι σπίτι τώρα, ωστόσο πρέπει να είσαι έτοιμη για μετά την καραντίνα.

Το καλοκαίρι του 2020 φαίνεται πως θα είναι φουλ ανατρεπτικό στις εμφανίσεις μας αφού προστάζει ασύμμετρα φορέματα, με διάφορα κοψίματα στο λαιμό και αποχρώσεις πολύ ζωηρές και έντονες, ανάμεσα στις οποίες είναι και το μοβ.

Τα φορέματα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα των γυναικών καθώς είναι άνετα αλλά και θηλυκά και μπορούνε να φορεθούν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, κάτι που αποδεικνύει και αυτό το πράσινο κομμάτι. Είναι γεγονός πως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει στη ντουλάπα της έστω ένα αγαπημένο μακρύ ανάλαφρο φόρεμα.

Ρίχνοντας μια ματιά στο eshop των ZARA βρήκαμε το πιο οικονομικό φόρεμα για την καθημερινότητα σου. Αν λατρεύεις τα φορέματα και τα ρούχα και θες να κάνεις τους πάντες να σε κοιτάνε στο πέρασμά σου, τότε μην το σκέφτεσαι άλλο. Μπορεί να είσαι μέσα στο σπίτι τώρα, ωστόσο σε λίγο καιρό που θα περάσει αυτό, φρόντισε να λάμψεις στην πρώτη σου εμφάνιση.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Μια και μπήκες στο e shop του zara δες και αυτό το καταπληκτικό τζιν!

Zara ξεπούλημα: Το πουλόβερ που έκανε πάταγο φέτος μόνο με 12,99€ από 25,95€

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να σας φανεί περίεργο το να αγοράσετε ένα πουλόβερ τον μήνα Απρίλιο, αλλά γιατί όχι σε μια τόσο οικονομική τιμή; Μπορείτε να το φοράτε όλο τον επόμενο χρόνο. Αυτό το απαλό πουλόβερ είχε κάνει πάταγο φέτος και τώρα θα το βρείτε 12,99€ από 25,95€ στα ZARA.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω της πανδημίας, και τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας online. Έτσι και θα γεμίσετε την ντουλάπα σας με φθηνά κομμάτια, αλλά και θα σας φτιάξει η διάθεση. Τα καταστήματα Zara, λοιπόν έχουν όλα τα χειμωνιάτικα σε σούπερ τιμές.

Κοιτάζοντας λοιπόν, αυτές τις τιμές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα χακί πουλόβερ με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι, και τελειώματα σε ύφανση ριπ. Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για την... ντουλάπα σας, δείτε εδώ μια ακόμα "τρελή" προσφορά, που αφορά ένα παντελόνι. Μην χάσετε την ευκαιρία. Μπείτε εδώ και κάντε τις αγορές σας τώρα.

ΑΠΑΛΟ ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
12,99 EUR
-45%
ΧΑΚΙ - 1509/007

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share