Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Stradivarius e shop: Βρήκαμε το πιο σέξι μπούστο με δερμάτινο εφέ με μόλις 12,99€!

Θα το λατρέψεις!

6 Απριλίου 2020 16:04
Stradivarius e shop: Βρήκαμε το πιο σέξι μπούστο με δερμάτινο εφέ με μόλις 12,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το πιο σέξι μπούστο με δερμάτινο εφέ στην εκπληκτική τιμή των 12,99€!

Μπορεί με τα τωρινά δεδομένα να μην μπορούμε να χαζέψουμε στις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων, μπορούμε όμως να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο μπούστο.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους.

Για μια πιο βραδινή ή επίσημη έξοδο μπορείς να το φορέσεις με μια ψηλόμεση midi φούστα και φυσικά έχουμε να σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά σε αυτή την τέλεια πλισέ φούστα και θα σου προτείναμε επίσης να διαλέξεις το μαύρο χρώμα συνδυάζοντας smokey μακιγιάζ μιας και ταιριάζει με το total black λουκ σου και ψηλοτάκουνες γόβες!

Το μπούστο θα το βρεις στο e shop των καταστημάτων Stradivarius στην εκπληκτική τιμή των 12.99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Stradivarius e shop: Τα κορυφαία σκουλαρίκια της σεζόν κοστίζουν μόλις 5,99€!

Βρήκαμε για σένα στο e shop των καταστημάτων Stradivarius τα πιο σικάτα σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έχουν γίνει ανάρπαστα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion με την τελευταία λέξη της μόδας!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο ρούχο ή παπούτσι αλλά ένα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα σετ που αποτελείται από εννιά ζευγάρια σκουλαρίκια από ρητίνη. Είναι όλα στις αποχρώσεις του χρυσού και σε κάποια θα βρεις λεπτομέρειες λευκές ή πορτοκαλί, κεραμμυδί!

Είναι όλα μοναδικά και φυσικά ευκολοφόρετα μιας και συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και στυλ και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Και το καλύτερο δεν το στο είπαμε ακόμη... Κοστίζουν μόλις 5,99€!

Αγόρασε τα από το e shop των καταστημάτων Stradivarius μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι προτιμάς τις πιο... ροκ εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μοναδικά σκουλαρίκια από τα καταστήματα Bershka!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share