Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka e - shop: Το πιο σικάτο σετ κουστουμιού σε λεμονί χρώμα που θα σε κάνει το icon του καλοκαιριού

Το πιο εντυπωσιακό σατέν outfit!

6 Απριλίου 2020 11:53
Bershka e - shop: Το πιο σικάτο σετ κουστουμιού σε λεμονί χρώμα που θα σε κάνει το icon του καλοκαιριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λάμψε και εσύ με αυτό το σατέν outfit από τα Bershka, που είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και να προκαλέσεις "χαμό".

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου περισσότερα ανοιχτόχρωμα κομμάτια με αέρινες υφές, σαν αυτό που σου βρήκαμε και εμείς.

Τα Bershka σου έχουν και πάλι τη λύση, μιας και αυτό το σατέν σύνολο, είναι χωρίς αμφιβολία το ρούχο που χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Μόλις το είδαμε στο online store, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σχετικά με το τι θα φορέσεις πολλές φορές.

Φόρεσε το από το πρωί μέχρι και το βράδυ και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις με τις εμφανίσεις που θα κάνεις στις διακοπές σου με το που βγεις από την καραντίνα.

Κάνε δικό σου το πανωφόρι εδώ και το παντελόνι εδώ. Αν πάλι δεν σου αρέσει το total σατέν look, μπορείς να τσεκάρεις τις νέες προσφορές από τα Bershka και να το συνδυάσεις με αυτό το μοναδικό τζιν κάτω από 20 ευρώ.

Τσέκαρε και το απόλυτο φούξια φόρεμα από H&M e - shop!

Bershka e-shop: Το τέλειο μίνι φόρεμα με λάστιχο που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες κοστίζει μόλις 15.99€!

Ανακαλύψαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka το μίνι φόρεμα με λάστιχο που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 15,99€!

Το Athensmagazine φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Κι αφού αυτή την περίοδο δεν έχουμε τη δυνατότητα να χαζέψουμε τις βιτρίνες, μας αρκεί να χαζεύουμε τα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων. Έτσι και σήμερα χαζεύοντας στο e shop των καταστημάτων Bershka πέσαμε πάνω στο απόλυτο must have φόρεμα της σεζόν.

Είναι μίνι με λάστιχο και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου και ένα τζιν τζάκετ μέχρι το βράδυ με τις αγαπημένες σου γόβες. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε δύο υπέροχα χρώματα, στην απόλυτη ασφαλή επιλογή του μαύρου, και στο τέλειο ανοιξιάτικο ροδακινί. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν ακόμη αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αθλητικά παπούτσια για να απογειώσεις το casual πρωινό look σου!

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share