Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεπουλάει το H&M - Βρείτε online μπλουζάκι με φουσκωτά μανίκα μόλις 2,99€

Θα το βολευτείτε

5 Απριλίου 2020 14:52
Ξεπουλάει το H&M - Βρείτε online μπλουζάκι με φουσκωτά μανίκα μόλις 2,99€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα μια προσφορά που κάνει online το H&M και δεν πρέπει να με τίποτα να χάσετε. Είναι από τα μπλουζάκια που όλες μας φοράμε το καλοκαίρι και τους ανοιξιάτικους μήνες.

Μπλουζάκι με έξω τους ώμους σε τσαλακωμένη φανέλα με μικρά μανίκια και ελαστικότητα με ένα μικρό διακοσμητικό στοιχείο στο πάνω μέρος, και στρίφωμα. Είναι άνετο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το περιεχόμενο πολυεστέρα της κορυφής ανακυκλώνεται, και αυτό αποτελεί ένδειξη ότι η αλυσίδα σκέφτεται το περιβάλλον. Κάντε το δικό σας με μόλις 2,99 ευρώ από 10 ευρώ με ένα κλικ εδώ. Μπορείτε να δείτε μια ακόμα προσφορά που θα σας κάνει να μην σταματάτε τα ψώνια σας.

Off-the-shoulder top
2,99 €

H&M - Προειδοποιεί ότι θα κλείσει καταστήματα

Η Hennes & Mauritz, κοινώς "H&M",πιέζει τους βρετανούς ιδιοκτήτες του για το δικαίωμα εγκατάλειψης μισθώσεων νωρίτερα εάν οι πωλήσεις δεν ανακάμψουν μετά από κορονοϊό, προσθέτοντας πίεση στους ιδιοκτήτες εμπορικών κέντρων, τα έσοδα των οποίων έχουν καταρρεύσει στην πανδημία. Δείτε πρώτοι στο Athensmagazine.gr

Σε επιστολή της Financial Times, η H&M έχει ζητήσει από τους ιδιοκτήτες να συμφωνήσουν σε όρους που θα της επέτρεπαν να διακόψει τη μίσθωση με προειδοποίηση ενός μηνός «υπό την προϋπόθεση ότι οι όροι συναλλαγών θα επιστρέψουν στα επίπεδα πριν το Covid-19 έως τις 24 Ιουνίου 2020».

Η H&M, ο δεύτερος μεγαλύτερος έμπορος λιανικής στον κόσμο με 305 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, πιέζει ταυτόχρονα για παραίτηση από το ενοίκιο και τις χρεώσεις υπηρεσιών για το δεύτερο τρίμηνο του έτους. "Ενόψει αυτής της πανδημίας, το βλέπουμε ως κοινή ευθύνη με τους εταίρους μας για να διασφαλίσουμε ένα οικονομικά σταθερό και βιώσιμο μέλλον για τις επιχειρήσεις μας", δήλωσε ο έμπορος λιανικής σε ξεχωριστή επιστολή προς τους ιδιοκτήτες. Μάλιστα η εταιρεία συμβάλλει στην καταπολέμηση του ιού, παράγοντας μάσκες, όπως και άλλοι μεγάλοι οίκοι μόδας.

Η εταιρεία έχει ήδη προειδοποιήσει ότι θα πρέπει να μειώσει τις θέσεις εργασίας και να ακυρώσει το μέρισμα λόγω της πανδημίας, η οποία έκλεισε περισσότερα από τα δύο τρίτα των 5.000 καταστημάτων της παγκοσμίως.

"Αυτή είναι μια ακραία κατάσταση", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της H&M. "Όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας αξιολογούνται προσεκτικά - συμπεριλαμβανομένου του κόστους και της προοπτικής κινδύνου - ώστε να είναι δυνατόν να αμβλυνθούν όσο το δυνατόν οι αρνητικές επιπτώσεις που σχετίζονται με τον ιό".

"Θεωρούμε ότι αποτελεί κοινή ευθύνη μεταξύ μας και των εταίρων μας να εξασφαλίσουμε ένα οικονομικά σταθερό και βιώσιμο μέλλον για τις επιχειρήσεις μας", πρόσθεσε η εταιρεία.

Αλλά ένας εμπειρογνώμονας λιανικής ιδιοκτησίας, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, περιέγραψε την H & M ως "συνήθως τον πιο επιθετικό μισθωτή στον κόσμο". Ένας άλλος δήλωσε ότι σκόπευε να ενεργοποιήσει τις προτεινόμενες ρήτρες εξόδου εάν οι πωλήσεις δεν πετύχουν το 90% των επιπέδων πριν από τον ιό.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share