Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mango e-shop: Αγοράστε μπλουζάκι βαμβακερό μόνο με 4,79 €

Θα το λατρέψετε!

3 Απριλίου 2020 14:08
Mango e-shop: Αγοράστε μπλουζάκι βαμβακερό μόνο με 4,79 €
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, που πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Αυτή τη φορά, βρήκαμε για εσάς ένα μπλουζάκι βαμβακερό από τα Mango. Κοστίζει μόνο 4,79 ευρώ.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το χακί μπλουζάκι, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ την μίνι φούστα denim από τα Zara, που ταιριάζει απόλυτα με την μπλούζα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα ρούχα με την ετικέτα Comitted είναι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με ίνες ή/και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο στόχος της Mango είναι να υποστηρίξει την εφαρμογή πιο δεσμευτικών πρακτικών με το περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των βιώσιμων ενδυμάτων της κολεξιόν της. 100% οργανικό βαμβάκι. Σχέδιο βασικό. Λαιμός στρογγυλός. Κοντό μανίκι. Μπείτε εδώ και κάντε την αγορά σας τώρα!

Mango Outlet: Διαδικτυακό shopping με έως και 85% έκπτωση - Σόρτς μόνο 4,99€

Θέλετε να κάνετε τα ψώνια σας ακόμα και κατά την διάρκεια της καραντίνας; Πολλά μαγαζιά έχουν φροντίσει για αυτό, μιας και έχουν κλείσει, και μάλιστα έχουν τρελές προσφορές που δεν πρέπει να τις χάσετε. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το site για να περάσετε την ώρα σας...ψωνίζοντας.

Το Mango Outlet λειτουργεί αποκλειστικά online και οι τιμές του είναι εκπληκτικές. Μπορείς να βρεις ό,τι αναζητάς μέχρι και με 85% έκπτωση από την αρχική τιμή, και μάλιστα τα προϊόντα του είναι αρίστης ποιότητας.

Εμείς θα σας προτείνουμε αυτό το σορτσάκι που κοστίζει μόνο 4,99€ και μπορείτε να το φοράτε άνετα το καλοκαίρι, με ένα μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο. Μια καλή επιλογή είναι να το φορέσετε με αυτό το τοπ που θα δείτε εδώ, και είναι must για το καλοκαίρι.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα και να βρείτε και άλλες προσφορές με ένα κλικ εδώ.

Σορτς denim ξεφτισμένο
REF. 33060467-ICONIC-LM
Αρχική τιμή με διαγραφή19,99 €

Ισχύουσα τιμή4,99 €(-75%)

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share