Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H&M - Ψωνίστε online το ροζ blazer σε τιμή έκπληξη

Δεν θα το αποχωρίζεστε

1 Απριλίου 2020 13:55
H&M - Ψωνίστε online το ροζ blazer σε τιμή έκπληξη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άνοιξη είναι η εποχή των χρωμάτων και γνωρίζουμε ότι σας αρέσουν πολύ να τα φοράτε, μιας και μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση. Στο Athensmagazine.gr σας βρήκαμε στο H&M το blazer που σίγουρα θα σας φωτίσει λίγο την ημέρα, μιας και οι καιροί είναι πλέον δύσκολοι.

Είναι ροζ και μπορείτε να το φοράτε από τώρα, εφόσον ξεπεραστεί η κατάσταση του κορωνοϊού και μπορέσουμε να ξαναβγούμε έξω, αλλά και σίγουρα ένα βράδυ το καλοκαίρι. Είναι οικονομικό, αφού κοστίζει μόλις 24,99 ευρώ, και θα σας δώσει παραπάνω στιλ στο λεπτό.

Μπορεί να φορεθεί και με παντελόνι κουστουμιού, σαν αυτό που θα δείτε εδώ, αλλά και με ένα απλό σορτς και ένα τοπάκι για μια πιο χαλαρή εμφάνιση. Όπως και να έχει είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας, δεδομένου ότι τα blazer δεν βγαίνουν ποτέ από την μόδα!

Straight-cut jacket
24,99 €
Light pink

H&M e- shop: Βρήκαμε το πιο ανοιξιάτικο τζιν για όλες τις γυναίκες

Στα H&M θα βρεις το πιο τέλειο τζιν με σκισίματα που θα δώσει έναν ιδιαίτερο αέρα στο στυλ σου, ενώ έχει και μια πολύ ωραία και διαφορετική από ότι συνήθως απόχρωση.

Τα τζιν είναι το πιο εύκολο ρούχο που μπορείς να φορέσεις σε δουλειά, στη βόλτα, στη σχολή ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο με τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων.

Άνετα και βολικά δεν σε απογοητεύουν ποτέ, ενώ μπορείς να τα φοράς τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Κι αν έχεις βαρεθεί τις κλασσικές γραμμές, στα H&M θα βρεις την πιο vintage με σκισίματα.

Μιας και θα μπεις στο e- shop του H&M, ρίξε μια ματιά και https://www.athensmagazine.gr/article/gynaika/fashion/452097-hm-eshop-to-mayro-kormaki-eswroyxo-poy-sigoyra-prepei-na-exeis

39,99 €

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share