Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka e-shop: Βρήκαμε το απόλυτο mom fit τζιν με σκισίματα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου!

Το must have κομμάτι της σεζόν!

31 Μαρτίου 2020 13:25
Bershka e-shop: Βρήκαμε το απόλυτο mom fit τζιν με σκισίματα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στο eshop των καταστημάτων Bershka το απόλυτο mom fit τζιν με σκισίσματα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου και κοστίζει 29,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, εντοπίσαμε σε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα τζιν με ιδιαίτερο κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση.

Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι σούρες στο πάνω μέρος του είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη μέση σου να φαίνεται δαχτυλίδι και το "ριχτό" του κόψιμο αυτό που θα σου κρύψει εκείνα τα λίγα παραπάνω κιλάκια που βασανίζεσαι να χάσεις.

Θα το βρεις στο e shop των καταστημάτων Bershka. Κάν' το τώρα δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν σκέφτεσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ιδιαίτερο λευκό T shirt με βάτες!

Bershka e - shop: Η πιο ξεχωριστή τσάντα για άνοιξη - καλοκαίρι είναι αυτή!

Εάν θες να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα, τότε σου έχουμε την τέλεια τσάντα που θα την βρεις στα Bershka. Το καλύτερο; Μπορείς να την φοράς πρωί - μεσημέρι - βράδυ.

Είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους πρωί και βράδυ; Αν ναι τότε άκουσε τη συμβουλή των influencers του εξωτερικού, και βάλε αυτό το τσαντάκι στην ντουλάπα σου.

Τα τσαντάκια και ειδικά τα βραδινά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών καθώς είναι αυτά που μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις μας χωρίς πολύ κόπο.

Εμείς μόλις την είδαμε στα Bershka τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και χωρίς αμφιβολία, είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι, για να δημιουργήσεις ένα πιο street style ντύσιμο. Συνδύασε την μάλιστα και με το πιο στιλάτο κομμάτι που βρήκαμε στα Bershka.

Κάνε την δικιά σου εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share