Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

E shop Stradivarius: Βρήκαμε το πιο ιδιαίτερο λευκό T shirt με βάτες με μόλις 9,99€!

Θα το λατρέψεις!

31 Μαρτίου 2020 12:11
E shop Stradivarius: Βρήκαμε το πιο ιδιαίτερο λευκό T shirt με βάτες με μόλις 9,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το πιο ιδιαίτερο λευκό Τ shirt με βάτες που σίγουρα θα λατρέψεις και κοστίζει μόλις 9,99€!

Σίγουρα όλες μας έχουμε άπειρα λευκά μπλουζάκια στη ντουλάπα μας αλλά ας το παραδεχτούμε, ποτέ δεν είναι αρκετά! Το καθένα έχει και το δικό του ιδιαίτερο στυλ κι ας είναι το πιο μίνιμαλ κομμάτι μας. Άλλωστε γι' αυτό τα αγαπάμε. Γιατί είναι απλά, μίνιμαλ και συνδυάζονται με τα πάντα.

Σε μια μικρή έρευνα που κάναμε σήμερα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε ένα ακόμη λευκό Τ shirt με τη μόνη διαφορά πως αυτό έχει βάτες στους ώμους κάτι που χαρίζει ένα ιδιαίτερο στυλ ακόμη και στις πιο casual εμφανίσεις μας. Ένας λόγος παραπάνω για να το λατρέψεις είναι η εκπληκτική τιμή του.

Μην το σκέφτεσαι, κανέναν δεν έβλαψε ένα ακόμη safe κομμάτι στη ντουλάπα του. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά στο απόλυτο ανοιξιάτικο τζιν από τα καταστήματα Η&Μ!

Stradivarius e shop: Βρήκαμε το τέλειο cropped καρό παντελόνι με μόλις 9,99€!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το τέλειο cropped καρό παντελόνι που θα απογειώσει το office look σου με μόλις 9,99€!

Και οι εκπτώσεις καλά κρατούν... Μπορεί η επίσημη περίοδος των εκπτώσεων να έχει λήξει καιρό τώρα μα, αν ψάξεις λίγο καλύτερα στα e shop βρίσκεις πάντα τις καλύτερες προσφορές.

Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο cropped καρό παντελόνι από τα Stradivarius. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε η εκπληκτική τιμή του.

Τα cropped παντελόνια τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα.

Αν δεν είσαι τύπος λοιπόν που προτιμά τα ψηλοτάκουνα, ρίξε μια ματιά σ αυτά τα αθλητικά παπούτσια που συνδυάζοντας τα με το παντελόνι αυτό θα έχεις το τέλειο casual outfit!

Ακόμη το σκέφτεσαι; Κάνε κλικ εδώ και αγόρασε το!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share