Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ZARA e - shop: Το πιο θηλυκό φόρεμα που σίγουρα θα λατρέψεις να φοράς το καλοκαίρι

Κάνει τους τέλειους ώμους

31 Μαρτίου 2020 08:28
ZARA e - shop: Το πιο θηλυκό φόρεμα που σίγουρα θα λατρέψεις να φοράς το καλοκαίρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν θες να φτιάξεις την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου τότε στα Zara θα βρεις αυτό που θέλεις έχουμε το τέλειο φόρεμα!

Είναι ντραπέ και άκρως ερωτικό...Μπορεί ακόμα να μην έχεις βγει και να μην σκέφτεσαι να ντυθείς καλά αλλά πρέπει να είσαι έτοιμη και στιλάτη για το καλοκαίρι σου!

Μπορεί να φορεθεί εκτός από το ραντεβού σου βέβαια και στην καθημερινότητα σου. Στον καφέ με τις κολλητές σου, αλλά και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι. Ακόμη μπορείς να το φορέσεις πάνω από το μαγιό σου και να πας στην παραλία.

Πρόκειται λοιπόν για το μίνι φόρεμα με V ντεκολτέ και κοντό φουσκωτό μανίκι με βολάν. Έχει ψεύτικα κουμπιά για αντίθεση μπροστά και λεπτομέρεια με ελαστικές πιέτες.Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα των Zara, αλλά και διαδικτυακά με 39,95 €.

Αν πάλι δεν είναι πολύ των φορεμάτων, τότε μπορείς να φορέσεις ένα τζιν από τα Zara, που «σπάνε» ταμεία σε πωλήσεις.

ZARA e shop: Το γαλάζιο φόρεμα θα κάνει την πιο ξεχωριστή εμφάνιση το καλοκαίρι

Σου βρήκαμε το πιο στιλάτο τουίντ φόρεμα από τα καταστήματα Zara και το μόνο σίγουρο είναι πως αν το κάνεις δικό σου, θα λάμπεις πρωί βράδυ όλο το καλοκαίρι! Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς, μιας και δε θα θες να το βγάλεις από πάνω σου!

Αυτή τη φορά πρέπει σίγουρα να μας ακούσεις! Βρήκαμε το πιο καλοκαιρινό και στιλάτο φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara και πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου!

Τι κι αν δεν μπορείς να πας για ψώνια; Μπες στο online store και βρες το φόρεμα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου σε κάθε περίπτωση!

Μιας και θα είσαι στο online store του Zara, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το φόρεμα που θα σε κάνει να μοιάζεις με αρχαία Ελληνίδα!

Είναι γαλάζιο και θα ταιριάζει τέλεια με το μαύρισμά σου, ενώ το σχέδιό σου θα σε κάνει να θυμίζεις σταρ του σινεμά από την δεκαετία του 60'!

τουίντ φόρεμα μπλε φόρεμα zara

Κοστίζει 49,99 και θα το βρεις εδώ!

Θα το βρεις εδώ

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share