Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius e shop: Βρήκαμε το τέλειο cropped καρό παντελόνι με μόλις 9,99€!

Θα το λατρέψεις!

30 Μαρτίου 2020 16:35
Stradivarius e shop: Βρήκαμε το τέλειο cropped καρό παντελόνι με μόλις 9,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το τέλειο cropped καρό παντελόνι που θα απογειώσει το office look σου με μόλις 9,99€!

Και οι εκπτώσεις καλά κρατούν... Μπορεί η επίσημη περίοδος των εκπτώσεων να έχει λήξει καιρό τώρα μα, αν ψάξεις λίγο καλύτερα στα e shop βρίσκεις πάντα τις καλύτερες προσφορές.

Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο cropped καρό παντελόνι από τα Stradivarius. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε η εκπληκτική τιμή του.

Τα cropped παντελόνια τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα.

Αν δεν είσαι τύπος λοιπόν που προτιμά τα ψηλοτάκουνα, ρίξε μια ματιά σ αυτά τα αθλητικά παπούτσια που συνδυάζοντας τα με το παντελόνι αυτό θα έχεις το τέλειο casual outfit!

Ακόμη το σκέφτεσαι; Κάνε κλικ εδώ και αγόρασε το!

Stradivarius - e shop: Το παντελόνι στο χρώμα της άμμου που θα γίνει η τάση του καλοκαιριού

Βρήκαμε στο e shop του Stradivarius το παντελόνι στο χρώμα της άμμου που θα γίνει η τάση του καλοκαιριού

Θες και εσύ να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου; Αν ναι τότε αυτό το παντελόνι των Stradivarius θα το αγαπήσεις. Είναι φοβερό καθώς ταιριάζει με τα πάντα και είναι για όλες τις ώρες.

Τα συγκεκριμένα cigarette παντελόνια είναι το πιο εύκολο ρούχο που μπορείς να φορέσεις σε δουλειά, στη βόλτα, στη σχολή ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο με τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων.

Άνετα και βολικά δεν σε απογοητεύουν ποτέ, ενώ μπορείς να τα φοράς τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες χωρίς κόπο.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Μπορεί τώρα να είσαι ακόμα σπίτι, ωστόσο με το που περάσουν οι δύσκολες στιγμές, πρέπει να είσαι έτοιμη με όλα τα trends.

Συνδύασε το με αυτά τα καταπληκτικά αθλητικά από H&M!

 

Ροή ειδήσεων

Share