Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka e - shop: Η πιο ξεχωριστή τσάντα για άνοιξη - καλοκαίρι είναι αυτή!

Θα τη φοράς πρωί - μεσημέρι - βράδυ

30 Μαρτίου 2020 14:47
Bershka e - shop: Η πιο ξεχωριστή τσάντα για άνοιξη - καλοκαίρι είναι αυτή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εάν θες να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα, τότε σου έχουμε την τέλεια τσάντα που θα την βρεις στα Bershka. Το καλύτερο; Μπορείς να την φοράς πρωί - μεσημέρι - βράδυ.

Είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους πρωί και βράδυ; Αν ναι τότε άκουσε τη συμβουλή των influencers του εξωτερικού, και βάλε αυτό το τσαντάκι στην ντουλάπα σου.

Τα τσαντάκια και ειδικά τα βραδινά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών καθώς είναι αυτά που μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις μας χωρίς πολύ κόπο.

Εμείς μόλις την είδαμε στα Bershka τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και χωρίς αμφιβολία, είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι, για να δημιουργήσεις ένα πιο street style ντύσιμο. Συνδύασε την μάλιστα και με το πιο στιλάτο κομμάτι που βρήκαμε στα Bershka.

Κάνε την δικιά σου εδώ.

ZARA e shop: Το γαλάζιο φόρεμα θα κάνει την πιο ξεχωριστή εμφάνιση το καλοκαίρι

Σου βρήκαμε το πιο στιλάτο τουίντ φόρεμα από τα καταστήματα Zara και το μόνο σίγουρο είναι πως αν το κάνεις δικό σου, θα λάμπεις πρωί βράδυ όλο το καλοκαίρι! Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς, μιας και δε θα θες να το βγάλεις από πάνω σου!

Αυτή τη φορά πρέπει σίγουρα να μας ακούσεις! Βρήκαμε το πιο καλοκαιρινό και στιλάτο φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara και πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου!

Τι κι αν δεν μπορείς να πας για ψώνια; Μπες στο online store και βρες το φόρεμα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου σε κάθε περίπτωση!

Μιας και θα είσαι στο online store του Zara, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το φόρεμα που θα σε κάνει να μοιάζεις με αρχαία Ελληνίδα!

Είναι γαλάζιο και θα ταιριάζει τέλεια με το μαύρισμά σου, ενώ το σχέδιό σου θα σε κάνει να θυμίζεις σταρ του σινεμά από την δεκαετία του 60'!

τουίντ φόρεμα μπλε φόρεμα zara

Κοστίζει 49,99 και θα το βρεις εδώ!

Θα το βρεις εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share