Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Stradivarius e-shop: Βρήκαμε το απόλυτο αθλητικό παπούτσι της σεζόν με μόλις 19,99€!

Είναι απλά υπέροχα!

29 Μαρτίου 2020 16:00
Stradivarius e-shop: Βρήκαμε το απόλυτο αθλητικό παπούτσι της σεζόν με μόλις 19,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτά είναι η νέα τάση της σεζόν! Τα στιλάτα, αθλητικά παπούτσια που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Τον τελευταίο καιρό τα αθλητικά sneakers έχουν αλλάξει θέση στη ντουλάπα μας και δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο! Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι και υπέροχοι!

Γι αυτό κι εμείς κάναμε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και κάναμε μια στάση σε αυτό των Stradivarius όταν πέσαμε πάνω σε αυτά τα αθλητικά.

Θα τα βρεις σε δυο μοναδικά χρώματα για να διαλέξεις όποιο εσένα σου αρέσει περισσότερο. Μην αργείς, αγόρασε τα μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Κι αν σκέφτεσαι πως θα ολοκληρώσεις το τέλειο αθλητικό outfit, ρίξε μι€α ματιά σε αυτή την υπέροχη βερμούδα από τα καταστήματα Bershka.

Stradivarius - e shop: Το παντελόνι στο χρώμα της άμμου που θα γίνει η τάση του καλοκαιριού

Βρήκαμε στο e shop του Stradivarius το παντελόνι στο χρώμα της άμμου που θα γίνει η τάση του καλοκαιριού

Θες και εσύ να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου; Αν ναι τότε αυτό το παντελόνι των Stradivarius θα το αγαπήσεις. Είναι φοβερό καθώς ταιριάζει με τα πάντα και είναι για όλες τις ώρες.

Τα συγκεκριμένα cigarette παντελόνια είναι το πιο εύκολο ρούχο που μπορείς να φορέσεις σε δουλειά, στη βόλτα, στη σχολή ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο με τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων.

Άνετα και βολικά δεν σε απογοητεύουν ποτέ, ενώ μπορείς να τα φοράς τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες χωρίς κόπο.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Μπορεί τώρα να είσαι ακόμα σπίτι, ωστόσο με το που περάσουν οι δύσκολες στιγμές, πρέπει να είσαι έτοιμη με όλα τα trends.

Συνδύασε το με αυτά τα καταπληκτικά αθλητικά από H&M!

 

Ροή ειδήσεων

Share