Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ZARA e- shop: Το λουλουδάτο φόρεμα που χρειάζεσαι σίγουρα το καλοκαίρι

Δες πόσο οικονομικό είναι!

29 Μαρτίου 2020 09:48
ZARA e- shop: Το λουλουδάτο φόρεμα που χρειάζεσαι σίγουρα το καλοκαίρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν ψάχνεις και εσύ τρόπο για να ανανεώσεις το look σου, τότε σου έχουμε βρει συγκλονιστικό floral φόρεμα στα Zara. Μόλις κυκλοφόρησε και το έχουν εξαφανίσει για αυτό προσπάθησε να το κάνεις δικό σου.

Είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους πρωί και βράδυ; Αν ναι τότε άκουσε τη συμβουλή των influencers του εξωτερικού, και βάλε αυτό το φόρεμα στην ντουλάπα σου.

Τα φορέματα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα των γυναικών καθώς είναι άνετα αλλά και θηλυκά και μπορούνε να φορεθούν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, κάτι που αποδεικνύει και αυτό το κόκκινο κομμάτι.

Ρίχνοντας μια ματιά στο eshop των Zara βρήκαμε το πιο κομψό και οικονομικό φόρεμα για την καθημερινότητα σου. Αν λατρεύεις το πράσινο και τα φλοράλ και θες να κάνεις τους πάντες να σε κοιτάνε στο πέρασμά σου, τότε μην το σκέφτεσαι άλλο.

Μπορεί να είσαι μέσα στο σπίτι τώρα, ωστόσο σε λίγο καιρό που θα περάσει αυτό, φρόντισε να λάμψεις στην πρώτη σου εμφάνιση.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Αν αγαπάς το γαλάζιο τότε σίγουρα πρέπει αν τσεκάρεις και αυτό το φόρεμα από ZARA!

Bershka - Online: Η απόλυτη πρόταση για την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτή η άσπρη ολόσωμη φόρμα

Αυτή την ολόσωμη φόρμα από τα Bershka θα την φοράς όλο το καλοκαίρι και θα κλέψεις τις εντυπώσεις, ενώ είναι οικονομική και μπορείς να την συνδυάσεις πολύ εύκολα και με όλα.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι σίγουρα, ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα. Μας δίνουν ένα παιχνιδιάρικο στυλ, ενώ ταιριάζουν σε ένα casual ντύσιμο αλλά και μια βραδινή εμφάνιση.

Εμείς βρήκαμε στο eshop των Bershka μια ολόσωμη λευκή φόρμα που θα λατρέψεις για τις πρωινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο, το καλοκαίρι.

Μακριά ολόσωμη φόρμα με φαρδιά μανίκια
ΑΝΑΦ. 2761/352/250

35.99 €

Μακριά ολόσωμη φόρμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και κοντά φουσκωτά μανίκια. Μέση ρυθμιζόμενη με αγκράφες και τσέπες.

Θα την βρεις εδώ

Ιδανικά συνδύασε την με αυτήν την τσάντα από τα Mango!

 

Ροή ειδήσεων

Share