Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Bershka - e shop: Βρήκαμε το πιο θηλυκό μαύρο φόρεμα όλων των εποχών

Σε τιμή σοκ

27 Μαρτίου 2020 13:43
Bershka - e shop: Βρήκαμε το πιο θηλυκό μαύρο φόρεμα όλων των εποχών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά κομμάτια των καταστημάτων Bershka είναι αυτό το denim μίνι μαύρο φόρεμα και δεν θα το βγάλεις από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι. Ανήκει στα best seller και είναι πολύ λογικό.

Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με sneakers για μια πιο casual εμφάνιση, είτε με ψηλά πέδιλα για να κάνεις τα πατώματα να αναστενάξουν τα καλοκαιρινά βράδια. Κοστίζει 25,99€ και μπορείς να το παραγγείλεις κατευθείαν από την επίσημη ιστοσελίδα των καταστημάτων Bershka και να στο φέρουν στην πόρτα σου.

Κοντό ντένιμ φόρεμα με τιράντες και λαιμόκοψη σε σχήμα καρδιάς. Εφαρμοστή γραμμή και κλείσιμο πίσω με φερμουάρ.
JOIN LIFE Care for fiber: τουλάχιστον 65% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας, όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Μπορείς να το παραγγείλεις απευθείας από εδώ

Τσέκαρε και αυτή την τέλεια κουφετί φούστα!

Mango: Αγοράστε online το τέλειο σορτς για το Καλοκαίρι - Κοστίζει 22,99 €

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα μαύρο σορτς denim με σούρες, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ την μπλούζα basic από τα ZARA, που ταιριάζει απόλυτα με το σορτς.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τα ρούχα με την ετικέτα Comitted είναι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με ίνες ή/και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο στόχος της Mango είναι να υποστηρίξει την εφαρμογή πιο δεσμευτικών πρακτικών με το περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των βιώσιμων ενδυμάτων της κολεξιόν της.

100% οργανικό βαμβάκι. Ψηλόμεσο. Σχέδιο denim. Λεπτομέρεια σούρα στη μέση. Κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί. Θηλιές. Πέντε τσέπες. Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 7.9 cm. Μήκος πλευράς 37.0 cm. Κοστίζει 22,99 ευρώ. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share