Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA - Online shop: Η φιστικί φούστα που θα φοράς άνοιξη - καλοκαίρι κοστίζει μόλις 19 ευρώ

Μπες στο e-shop στο ZARA τώρα!

27 Μαρτίου 2020 08:26
ZARA - Online shop: Η φιστικί φούστα που θα φοράς άνοιξη - καλοκαίρι κοστίζει μόλις 19 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σου βρήκαμε στο e-shop του ZARA την απίστευτη φιστικί φούστα που θα φοράς άνοιξη - καλοκαίρι και κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Με αυτή την φούστα από τα ZARA θα δείχνεις σαν πρωταγωνίστρια των 70's. Είναι από την νέα συλλογή και είναι ένα κομμάτι που αξίζει να αγοράσεις καθώς σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η δεκαετία του '70 έχει επιστρέψει. Από τις πασαρέλες μέχρι τους δρόμους, όλες οι fashionistas παντού αποτίουν φόρο τιμής σε αυτή την δεκαετία του παιχνιδιάρικου στυλ. Αν και οι τάσεις που το συνοδεύουν είναι γνωστές ως τολμηρές, υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι για να τις υιοθετήσετε χωρίς να μοιάζετε λες και είστε έτοιμες να πάτε στην ντίσκο.

Μια τάση που επικρατούσε στα 70's ήταν και η φούστες σε στενή γραμμή και σε έντονα χρώματα, ενώ κυρίως ήταν καρό.

Εμείς βρήκαμε αυτή την φούστα από τα ZARA που πραγματικά μοιάζει με 70's και θα κλέψετε τις εντυπώσεις όπου και αν πάτε με αυτή.Μιας και θα βρεθείς στα ZARA , ρίξε μια ματιά και σε αυτό το αέρινο λινό φόρεμα!

Δείτε την:

Χαμός στα Zara με αυτή την προσφορά - Αγοράστε παντελόνι μόνο με 12,99 ευρώ

Μπορεί οι εκπτώσεις να έχουν τελειώσει, ωστόσο, τα ZARA, έχουν ακόμα προσφορές που "τρελαίνουν". Μία από αυτές, είναι και το παντελόνι με πιέτες που κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ από 22,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το παντελόνι με πιέτες, το οποίο μπορείτε να το φοράτε είτε στο γραφείο, είτε στη διασκέδασή σας. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας που ταιριάζει άψογα με το παντελόνι.

Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια με θηλιές και πιέτες μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και εσωτερικό κουμπί. Αν θέλετε να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί, μπείτε εδώ.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 22,95 EUR
Τώρα 12,99 EUR
-40%
ΚΡΕΜ

 

Ροή ειδήσεων

Share