Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Αγοράστε online την μπλούζα... τινκερμπελ - Κοστίζει 15,95 €

Θα σας ταξιδέψει στα παιδικά σας χρόνια!

25 Μαρτίου 2020 10:47
ZARA: Αγοράστε online την μπλούζα... τινκερμπελ - Κοστίζει 15,95 €
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι κι αν τα μαγαζιά έχουν "κατεβάσει ρολά", λόγω κορωνοϊού; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και συνεχίζει να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της σεζόν. Αυτή τη φορά, βρήκαμε μια καταπληκτική μπλούζα από τα ZARA, που πρέπει σίγουρα να προσθέσετε στην ντουλάπα σας. Αγοράστε την online μόνο με 15,95 €.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της καλοκαιρινής κολεξιόν, "πέσαμε" πάνω σε αυτή την λευκή μπλούζα... τινκερμπελ, την οποία και θα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το ψηλόμεσο τζιν που ταιριάζει απόλυτα με την μπλούζα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια τύπωμα μπροστά σε αντίθεση με την Τίνκερμπελ ©Disney. Care for fiber: τουλάχιστον 50% από οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και την εναλλαγή καλλιεργειών ή τη χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Τι κι αν τα μαγαζιά είναι κλειστά; Μπείτε εδώ και κάντε την αγορά σας.

ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ©DISNEYΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
15,95 EUR
ΛΕΥΚΟ - 1443/150

ZARA: Βρήκαμε την μπλούζα basic που θα φορέσεις το καλοκαίρι - Κοστίζει 5,95 €

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το φούξια μπλουζάκι, το οποίο μπορείς να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σου, δες εδώ το τζιν που ταιριάζει απόλυτα με την μπλούζα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπλούζα με ντεκολτέ V και κοντό μανίκι. Κοστίζει 5,95 ευρώ. Τι κι αν τα μαγαζιά είναι κλειστά; Μπες εδώ και κάνε την αγορά σου.

ΜΠΛΟΥΖΑ BASIC ΜΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
5,95 EUR
ΦΟΥΞΙΑ

ZARA: Ανακαλύψαμε το απόλυτο 60s φόρεμα που θα σε κάνει σταρ του παλιού σινεμά!

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο 60s φόρεμα που θα σε κάνει σταρ του παλιού σινεμά με λιγότερο από 30€! Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Έτσι και σήμερα, πέσαμε πάνω σε αυτό το φόρεμα και δεν γινόταν να μην το μοιραστούμε μαζί σας.

Τα 60s τον τελευταίο χρόνο έχουν επανέρθει δυναμικά στη ζωή μας τόσο σε ρούχα όσο και σε διακόσμηση κι εμείς απλά τα λατρεύουμε! Όπως ακριβώς λατρέψαμε και αυτό το φόρεμα που είναι πραγματικά λες και βγήκε από ταινία του παλιού σινεμά.

Το κόψιμο του σε γραμμή άλφα, ο ψηλός γιακάς του και το αραιό φλοράλ του σχέδιο είναι αυτό που το κατέταξε αμέσως στην κορυφή της λίστας των αγαπημένων μας κομματιών.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 29,95€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτή την girly τσάντα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share