Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka - Online: Η απόλυτη πρόταση για την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτή η άσπρη ολόσωμη φόρμα

Θα την λατρέψεις

24 Μαρτίου 2020 15:10
Bershka - Online: Η απόλυτη πρόταση για την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτή η άσπρη ολόσωμη φόρμα

Αυτή την ολόσωμη φόρμα από τα Bershka θα την φοράς όλο το καλοκαίρι και θα κλέψεις τις εντυπώσεις, ενώ είναι οικονομική και μπορείς να την συνδυάσεις πολύ εύκολα και με όλα.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι σίγουρα, ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα. Μας δίνουν ένα παιχνιδιάρικο στυλ, ενώ ταιριάζουν σε ένα casual ντύσιμο αλλά και μια βραδινή εμφάνιση.

Εμείς βρήκαμε στο eshop των Bershka μια ολόσωμη λευκή φόρμα που θα λατρέψεις για τις πρωινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο, το καλοκαίρι.

Μακριά ολόσωμη φόρμα με φαρδιά μανίκια
ΑΝΑΦ. 2761/352/250

35.99 €

Μακριά ολόσωμη φόρμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και κοντά φουσκωτά μανίκια. Μέση ρυθμιζόμενη με αγκράφες και τσέπες.

Θα την βρεις εδώ

Ιδανικά συνδύασε την με αυτήν την τσάντα από τα Mango!

Χαμός στα Zara με αυτή την προσφορά - Αγοράστε παντελόνι μόνο με 12,99 ευρώ

Μπορεί οι εκπτώσεις να έχουν τελειώσει, ωστόσο, τα ZARA, έχουν ακόμα προσφορές που "τρελαίνουν". Μία από αυτές, είναι και το παντελόνι με πιέτες που κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ από 22,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το παντελόνι με πιέτες, το οποίο μπορείτε να το φοράτε είτε στο γραφείο, είτε στη διασκέδασή σας. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας που ταιριάζει άψογα με το παντελόνι.

Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια με θηλιές και πιέτες μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και εσωτερικό κουμπί. Αν θέλετε να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί, μπείτε εδώ.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 22,95 EUR
Τώρα 12,99 EUR
-40%
ΚΡΕΜ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share