Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mango: Αγοράστε online το τέλειο σορτς για το Καλοκαίρι - Κοστίζει 22,99 €

Μην το χάσετε!

24 Μαρτίου 2020 11:14
Mango: Αγοράστε online το τέλειο σορτς για το Καλοκαίρι - Κοστίζει 22,99 €
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι κι αν τα μαγαζιά έχουν "κατεβάσει ρολά", λόγω κορωνοϊού; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και συνεχίζει να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της σεζόν. Αυτή τη φορά, βρήκαμε το οικονομικό σορτς από τα Mango, που πρέπει σίγουρα να προσθέσετε στην ντουλάπα σας. Αγοράστε το online μόνο με 22,99 €.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα μαύρο σορτς denim με σούρες, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ την μπλούζα basic από τα ZARA, που ταιριάζει απόλυτα με το σορτς.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τα ρούχα με την ετικέτα Comitted είναι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με ίνες ή/και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο στόχος της Mango είναι να υποστηρίξει την εφαρμογή πιο δεσμευτικών πρακτικών με το περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των βιώσιμων ενδυμάτων της κολεξιόν της.

100% οργανικό βαμβάκι. Ψηλόμεσο. Σχέδιο denim. Λεπτομέρεια σούρα στη μέση. Κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί. Θηλιές. Πέντε τσέπες. Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 7.9 cm. Μήκος πλευράς 37.0 cm. Κοστίζει 22,99 ευρώ. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Αγοράστε με έκπτωση online από το MANGO - Κορμάκι με διαφάνεια με λιγότερο από 20€

Τα κορμάκια κάνουν πάταγο και δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα μας και βέβαια όχι άδικα μιας και αποτελούν ένα από τα πιο hot κομμάτια. Σας βρήκαμε το ιδανικό από τα MANGO και μάλιστα μπορείτε να το προμηθευτείτε online.

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα ψάχνει για σένα τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς έτσι και σήμερα έψαξε και βρήκε το πιο κομψό κορμάκι που μπορείτε να βρείτε, για να κάνετε μια σικάτη εμφάνιση.

Σίγουρα θα το λατρέψεις όσο κι εμείς, μιας και είναι με διαφάνεια και έχει ανοιχτό ντεκολτέ στην πλάτη. Θα το βρείτε αποκλειστικά online και μάλιστα σε έκπτωτη. Πάει τέλεια και με τζιν, σαν αυτό από τα MANGO που θα βρείτε εδώ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ONLINE

Αγόρασε το εδώ.

Κορμάκι ντεκολτέ πλάτη
REF. 67040164-ARABELLA-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή29,99 €

Ισχύουσα τιμή19,99 €
(-33%)

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share