Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA - Οnline : Σε προσφορά το πιο άνετο φόρεμα που φοριέται ακόμα και στο σπίτι - Κοστίζει μόνο 9 ευρώ

Στιλάτο και ιδανικό για όλες τις ώρες!

24 Μαρτίου 2020 08:09
ZARA - Οnline : Σε προσφορά το πιο άνετο φόρεμα που φοριέται ακόμα και στο σπίτι - Κοστίζει μόνο 9 ευρώ

Το πιο άνετο φόρεμα στα Zara κοστίζει μόνο 9 ‎€ και κυκλοφορεί σε τρία χρώματα. Θα το θέλεις στη ντουλάπα σου γιατί είναι must ρούχο για τους καλοκαιρινούς μήνες και πάρα πολύ άνετο.

Τα φορέματα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα των γυναικών καθώς είναι άνετα αλλά και θηλυκά και μπορούνε να φορεθούν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Ρίχνοντας μια ματιά στο eshop των Zara βρήκαμε το πιο άνετο και οικονομικό φόρεμα για την καθημερινότητα σου. Κυκλοφορεί σε τρία χρώματα και είναι όλα καλοκαιρινά.

Εμείς διαλέξαμε την λαδί απόχρωση του, ωστόσο και η άσπρη είναι ότι πρέπει για την Άνοιξη και το καλοκαίρι. Πρόκειται για μια επιλογή που μπορείς να φορέσεις τόσο στην βόλτα σου, όσο και σε μια μέρα στο γραφείο που δεν ξέρεις τι να βάλεις.

Συνδυάζεται πάρα πολύ εύκολα και δεν θα δυσκολευτείς να βρεις ρούχα και αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο και όμορφο look για να εντυπωσιάσεις.

Συνδύασε το για τις εξόδους σου με αυτή την υπέροχη τσάντα!

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ HALTER ΚΑΙ ΡΙΜΠΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
9,95 EUR

ΠΡΑΣΙΝΟ - 3253/312

Μεσάτο μίντι φόρεμα με λαιμόκοψη halter.

ZARA: Ανακαλύψαμε το απόλυτο 60s φόρεμα που θα σε κάνει σταρ του παλιού σινεμά!

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο 60s φόρεμα που θα σε κάνει σταρ του παλιού σινεμά με λιγότερο από 30€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Έτσι και σήμερα, πέσαμε πάνω σε αυτό το φόρεμα και δεν γινόταν να μην το μοιραστούμε μαζί σας.

Τα 60s τον τελευταίο χρόνο έχουν επανέρθει δυναμικά στη ζωή μας τόσο σε ρούχα όσο και σε διακόσμηση κι εμείς απλά τα λατρεύουμε! Όπως ακριβώς λατρέψαμε και αυτό το φόρεμα που είναι πραγματικά λες και βγήκε από ταινία του παλιού σινεμά.

Το κόψιμο του σε γραμμή άλφα, ο ψηλός γιακάς του και το αραιό φλοράλ του σχέδιο είναι αυτό που το κατέταξε αμέσως στην κορυφή της λίστας των αγαπημένων μας κομματιών.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 29,95€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτή την girly τσάντα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share