Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Bershka: Αγόρασε ηλεκτρονικά το απόλυτο τζιν που θα φοράς όλο τον χρόνο

Το κατάλληλο τζιν για όλες

23 Μαρτίου 2020 15:04
Bershka: Αγόρασε ηλεκτρονικά το απόλυτο τζιν που θα φοράς όλο τον χρόνο

Ψάχνεις στο διαδίκτυο να αγοράσεις τζιν; Τότε σου έχουμε βρει το κατάλληλο τζιν να φορέσεις από τα Bershka, είναι ωραίο και ξεχωριστό, ενώ έχει πολλά σκισίματα που τώρα τελευταία είναι της μόδας.

Τα τζιν παντελόνια είναι στην μόδα εδώ από πάντα και ταιριάζουν άψογα στο καθημερινό σου ντύσιμο ακόμα και σε μια πιο casual εμφάνιση στο γραφείο. Άλλωστε τα τζιν είναι το απόλυτο must τόσο για πρωινές όσο για βραδινές εμφανίσεις.

Εμείς βρήκαμε στα Bershka αυτό το παντελόνι που μάλιστα κυκλοφορεί σε rock διάθεση και το θέλουμε τώρα στην ντουλάπα μας. Μαύρο με σκισίματα και πραγματικά θα κάνεις εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν εκεί έξω. Ειδικά αν αυτό είναι το στυλ σου.

Παντελόνι ντένιμ με 5 τσέπες, ελαστικό ύφασμα, χαμηλόμεσο και εφαρμοστό. Κλείσιμο μπροστά με κρυφό φερμουάρ με πατιλέτα και μεταλλικό κουμπί. Σκισίματα μπροστά και ξέφτια στο κάτω μέρος.

Θα το βρεις εδώ

Αν ψάχνεις κάτι για την άνοιξη και το καλοκαίρι τότε πρέπει να δεις αυτό το αέρινο φόρεμα!

ZARA: Ανακαλύψαμε το απόλυτο 60s φόρεμα που θα σε κάνει σταρ του παλιού σινεμά!

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο 60s φόρεμα που θα σε κάνει σταρ του παλιού σινεμά με λιγότερο από 30€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Έτσι και σήμερα, πέσαμε πάνω σε αυτό το φόρεμα και δεν γινόταν να μην το μοιραστούμε μαζί σας.

Τα 60s τον τελευταίο χρόνο έχουν επανέρθει δυναμικά στη ζωή μας τόσο σε ρούχα όσο και σε διακόσμηση κι εμείς απλά τα λατρεύουμε! Όπως ακριβώς λατρέψαμε και αυτό το φόρεμα που είναι πραγματικά λες και βγήκε από ταινία του παλιού σινεμά.

Το κόψιμο του σε γραμμή άλφα, ο ψηλός γιακάς του και το αραιό φλοράλ του σχέδιο είναι αυτό που το κατέταξε αμέσως στην κορυφή της λίστας των αγαπημένων μας κομματιών.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 29,95€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτή την girly τσάντα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share