Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ZARA: Αγοράστε online την τέλεια τσάντα για το καλοκαίρι - Κοστίζει 19,95 ευρώ

Έχει τρομερό χρώμα!

22 Μαρτίου 2020 11:40
ZARA: Αγοράστε online την τέλεια τσάντα για το καλοκαίρι - Κοστίζει 19,95 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τα μαγαζιά να έχουν κατεβάσει ρολά, λόγω κορωνοϊού, ωστόσο, η ομάδα του Athensmagazine.gr, συνεχίζει να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια. Αυτή τη φορά, βρήκαμε για εσάς μια τσάντα από τα ZARA, που μπορείτε να την αγοράσετε online.

Κοιτάζοντας την καλοκαιρινή κολεξιόν, "πέσαμε" πάνω σε μια τσάντα - σάκος με κόμπους σε ροζ εκρού χρώμα. Πρόκειται για μια τσάντα που μπορείτε να την έχετε είτε στο γραφείο, είτε στην έξοδό σας. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ to τζιν που συνδυάζεται απόλυτα με τον σάκο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τσάντα-σάκος σε μπεζ χρώμα. Soft εξωτερικό μέρος. Λουρί ώμου με λεπτομέρεια με κόμπους. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με σούρα με λεπτομέρεια κόμπους. Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 24 x 21 x 15 cm

Τι κι αν τα μαγαζιά είναι κλειστά; Μπείτε εδώ και κάντε την αγορά σας.

ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΟΣ ΜΕ ΚΟΜΠΟΥΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΡΟΖ ΕΚΡΟΥ - 6340/510

ZARA: Σου βρήκαμε την ιδανική τσάντα στο πιο αγαπημένο χρώμα για να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι μαζί σου

Βρήκαμε στα Zara με αυτή τη κροκό τσάντα με καπάκι που χωράει τα απαραίτητα για να τα έχεις πάντα μαζί σου

Είναι σε χρώμα μόνο για τολμηρές και αποτελεί top trend της σεζόν. Μάλιστα πωλείται μόνο στα 25,95 €, οπότε δεν έχεις δικαιολογίες.

Αν ψάχνεις τσάντα ενόψει Άνοιξης, σου έχουμε βρει την κατάλληλη. Το μουσταρδί είναι ξεκάθαρα το χρώμα της σεζόν και θα το δεις σε όλες τις βιτρίνες. Τα Zara φυσικά. έχουν ήδη νέα κολεξιόν με πολλά κομμάτια στο συγκεκριμένο χρώμα αλλά αν θες την γνώμη μας, αυτή τη τσάντα πρέπει να την αποκτήσεις μιας και είναι ιδανική για all day εμφανίσεις.

ΜΙΝΙ ΤΣΑΝΤΑ CITY ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ

25,95 EUR
ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ - 6628/510

Μικρή τσάντα σε σχέδιο city διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: κίτρινο και λευκό. Η κίτρινη με σχέδιο ζώου στο εξωτερικό μέρος. Χειρολαβές με λεπτομέρεια λουριά. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου. Φόδρα με τσέπη που κλείνει με φερμουάρ. Κλείσιμο με καπάκι και μαγνητικό κούμπωμα στο πάνω μέρος.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος 14 x 22 x 8,8 cm
Αν κάνεις τις αγορές σου, τσέκαρε και αυτό το φανταστικό μαύρο φόρεμα!

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share