Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Η βερμούδα με γυαλιστερή όψη που πρέπει να έχεις το Καλοκαίρι - Κοστίζει 22,95€

Θα την λατρέψεις!

21 Μαρτίου 2020 10:23
ZARA: Η βερμούδα με γυαλιστερή όψη που πρέπει να έχεις το Καλοκαίρι - Κοστίζει 22,95€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τα μαγαζιά να έχουν κατεβάσει ρολά, λόγω κορωνοϊού, ωστόσο, η ομάδα του Athensmagazine.gr, συνεχίζει να σου παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια. Αυτή τη φορά, βρήκαμε για σένα μια βερμούδα από τα ZARA, που θα την ευχαριστηθείς το καλοκαίρι που έρχεται.

Κοιτάζοντας την καλοκαιρινή κολεξιόν, "πέσαμε" πάνω σε μια βερμούδα με γυαλιστερή όψη, την οποία και θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σου, δες εδώ το κορμάκι που ταιριάζει απόλυτα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ψηλόμεση βερμούδα. Τσέπες στα πλάγια και patch στο πίσω μέρος. Απλικέ δετή ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Κάτω μέρος με τελείωμα σε ρεβέρ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλική κόπιτσα. Κοστίζει 22,95 €. Τι κι αν τα μαγαζιά είναι κλειστά; Μπες εδώ και κάνε την αγορά σου.

ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΟΨΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR
ΧΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟ

Δες και ένα μπλουζάκι από την καλοκαιρινή σεζόν

Βρήκαμε για σένα ένα τέλειο μπλουζάκι από τα ZARA, που θα την ευχαριστηθείς το καλοκαίρι που έρχεται.

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το φούξια μπλουζάκι, το οποίο μπορείς να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σου, δες εδώ το τζιν που ταιριάζει απόλυτα με την μπλούζα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπλούζα με ντεκολτέ V και κοντό μανίκι. Κοστίζει 5,95 ευρώ. Τι κι αν τα μαγαζιά είναι κλειστά; Μπες εδώ και κάνε την αγορά σου.

ΜΠΛΟΥΖΑ BASIC ΜΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
5,95 EUR
ΦΟΥΞΙΑ

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share