Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε την πιο στιλάτη και άνετη σαλοπέτα που θα φοράς ακόμα και στο σπίτι

Μοναδικό κομμάτι

18 Μαρτίου 2020 13:21
Stradivarius: Βρήκαμε την πιο στιλάτη και άνετη σαλοπέτα που θα φοράς ακόμα και στο σπίτι

Στις νέες αφίξεις των καταστημάτων Stradivarius θα βρείτε αυτή την denim σαλοπέτα που έχει κάνει θραύση σε πωλήσεις. Είναι ένα από τα μοναδικά κομμάτια της συλλογής που πρέπει να έχετε φέτος στην γκαρνταρόμπα σας.

Μιλάμε για μια τζιν σαλοπέτα που θα έχετε την ευχέρεια να φοράτε από το πρωί - με ένα ζευγάρι sneakers - μέχρι και το βράδυ με ένα ψηλό πέδιλο κι ένα μοναδικό t-shirt - ίσως με στάμπα - από μέσα.

Δες εδώ πως θα την κάνεις δικιά σου!

Σαλοπέτα ντένιμ
ΑΝΑΦ. 1490/730-V2020

Συνδυασέ την με τα κατάλληλα αξεσουάρ και απογείωσε την τσάντα από τα ZARA!

Χαμός στα Mango: Το ψηλόμεσο skinny παντελόνι που κάνει θραύση κοστίζει μόλις 19,99€!

Βρήκαμε στα καταστήματα Mango το τέλειο, ψηλόμεσο skinny παντελόνι με έκπτωση και τελική τιμή 19,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει καθημερινά τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion και η ντουλάπα σας να έχει τα απόλυτα must have της κάθε σεζόν. Φυσικά, από τις έρευνες που κάνουμε για εσάς δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι προσφορές που υπάρχουν ανά καταστήματα.

Έτσι και σήμερα λοιπόν βρήκαμε για εσάς σε τιμή "θανάτου" το παντελόνι που έχουν ερωτευτεί όλες οι Instagrammers και φυσικά όχι άδικα! Μιλάμε για το κορυφαίο ψηλόμεσο παντελόνι που αγκαλιάζει τις καμπύλες κάθε γυναίκας και αναδεικνύει τη θηλυκότητα της με τον καλύτερο τρόπο.

Το παντελόνι αυτό κυκλοφορεί σε επτά υπέροχα χρώματα, εμείς ξεχωρίσαμε το λευκό, το γκρι, το κλασσικό denim και το μαύρο που είναι και πιο διαχρονικές και αγαπημένες επιλογές! Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Mango όλης της χώρας αλλά και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 19,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο χωρίς δεύτερη αμφιβολία θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά σε αυτές τις γόβες από τα καταστήματα Bershka που έχουν το κορυφαίο χρώμα της σεζόν!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share