Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ουρές στα Bershka για αυτή τη δερμάτινη φούστα - Κοστίζει μόλις 11,99€!

Τη λατρέψαμε!

18 Μαρτίου 2020 12:22
Ουρές στα Bershka για αυτή τη δερμάτινη φούστα - Κοστίζει μόλις 11,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα την απόλυτη τάση της σεζόν, ο λόγος για τη φούστα με δερμάτινη όψη από τα καταστήματα Bershka.

Όπως έχετε αντιληφθεί τα ρούχα με δερμάτινη όψη όπως και τα animal print κάνουν θραύση, γι' αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε από την νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka μια μίνι φούστα με δερμάτινη όψη και ενσωματωμένη ζώνη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Θα τη βρεις σε δυο υπέροχα χρώματα, σε μαύρο και μωβ στην φανταστική τιμή των 11,99€.

Το ιδιαίτερο χρώμα της αλλά και το κόψιμο της είναι αυτά που θα αναδείξουν τα πόδια σου και θα κάνουν όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου. Η 60s γραμμή της είναι αυτή που μπορεί να την εντάξει ακόμη και σε καθημερινές σου εμφανίσεις κι αν αναρωτιέσαι με τι θα μπορούσες να τη συνδυάσεις δες εδώ το το πουλόβερ που θα απογειώσει το σύνολό σου.

Αγόρασε την σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο eshop τους, μόνο με ένα κλικ εδώ!

ZARA: Δεν γίνεται να μην το ερωτευτείς - Το no 1 φλοράλ φόρεμα που κάνει χαμό

Αν το δεις θα το ερωτευτείς και τότε θα πρέπει να τρέξεις να το προλάβεις γιατί αυτό το φόρεμα κοντεύει να γίνει sold out στα Zara! Είναι φλοράλ και θα μπορέσεις να το φορέσεις όλες τις ώρες!

Αν θες να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends και να λάμψεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο, τότε δεν έχεις παρά να εντάξεις αυτό το φόρεμα στην ντουλάπα σου, καθώς αποτελεί "hot" κομμάτι.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς μπορεί στην αρχή να μην σου φανεί τόσο μοντέρνο ας το πούμε, ωστόσο αν προσέξεις θα δεις ότι μπορείς πολύ εύκολα να το συνδυάσεις με πολλά αξεσουάρ, ενώ δεν χρειάζεται και χρονοβόρο styling.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Εντωμεταξύ έχεις δει αυτή τη τσάντα από τα Zara που θα είσαι πάντα στιλάτη!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share