Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H&M: Μείνε σπίτι - Σου βρήκαμε τις πιο θηλυκές και βολικές πυτζάμες

Μοναδική τιμή!

16 Μαρτίου 2020 14:51
H&M: Μείνε σπίτι - Σου βρήκαμε τις πιο θηλυκές και βολικές πυτζάμες

Στα H&M θα βρεις τις πυτζάμες των ονείρων σου! Είναι τέλειες για αυτή την περίοδο, μιας και θα τις περάσουμε τις περισσότερες μέρες στο σπίτι.

Αν λοιπόν είσαι και εσύ μια κοπέλα από εκείνες που θέλουν μεν να παραμείνουν girly, ωστόσο να μην χάσουν και την άνεσή τους, τότε αυτές είναι οι ιδανικές για σένα.

Οι συγκεκριμένες μπορεί να είναι μαύρες, ωστόσο το πουά σχέδιό τους τις κάνει πιο χαρούμενες και προσδίδουν μια διαφορετική νότα στην εμφάνισή σου. Μείνει στιλάτη και στο σπίτι σου με αυτό το σετ.

Βρες τες εδώ!

Κάνε το δικό σου εδώ. Επίσης σας έχουμε βρει αυτό το μπλουζάκι από τα H&M!

H&M: Το κλασσικό παντελόνι σε μαύρη απόχρωση που θα δείχνει τα πόδια σου ψηλόλιγνα - Κοστίζει μόνο 10 ευρώ

Σε όλα τα καταστήματα των H&M θα βρεις το κατάλληλο παντελόνια που θα δείχνεις τα πόδια σου να δείχνουν σαν μοντέλου. Κοστίζει μόνο 10 ευρώ και μπορείς να το αγοράσεις σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Αν είσαι από τις γυναίκες που έχουν λεπτά πόδια, αλλά βαριούνται το γυμναστήριο, τότε αυτό το παντελόνι θα σε «σώσει».

Είναι στην πιο οικονομική τιμή και δεν βρίσκεται καν στα εκπτωτικά. Αν βρίσκεται προς το τέλος του μήνα και έχεις χαλάσει όλο σχεδόν τον μισθό, αλλά η κολλητή θέλει να πάτε για ψώνια, μπορείς να κάνεις και εσύ μια αγορά, η οποία θα είναι προς όφελος σου. Και είναι χαμηλή η τιμή του και θα αναδείξει τα πόδια σου.

Πρόκειται λοιπόν για το ψηλόμεσο skinny παντελόνι, το οποίο φτάνει σε μάκρος μέχρι τους αστραγάλους. Είναι ελαστικό, αλλά η εφαρμογή του είναι πολύ στενή, με αποτέλεσμα να «κρύβει» τυχόν ατέλειες. Ταιριάζει άψογα με όλα και μπορείς να το βρεις σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις. Μαύρο, λευκό, σκούρο τζιν και γκρι.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ με ότι μπλούζα, παπούτσια και πανωφόρι. Είναι ένα κλασικό κομμάτι για την ντουλάπα σου που πρέπει να αγοράσεις ASAP. Με μόνο 10 ευρώ θα κάνεις δικό σου ένα «χρυσό» παντελόνι που όταν θα σε την ατάκα «δεν έχω τι να φορέσω» η σκέψη σου θα πηγαίνει σε εκείνο.

Σε ότι χρώμα και να το αγοράσεις, συνδύασε το με αυτό το μπλουζάκι, που σίγουρα θα σε κάνει να ερωτευτείς την εμφάνισή σου. Και όχι μόνο εσένα, αλλά και τους γύρω σου που δεν θα σταματάνε να σε κοιτάνε! Τα φουσκωτά του μανίκια όσο και το σχέδιο είναι μοναδικά!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Συνδύασε το άψογα με αυτή την μπλούζα από τα Bershka στο χρώμα της λεβάντας!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share