Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Δεν πρέπει να το χάσει καμία - Μόνο αν φορέσεις αυτό το φόρεμα θα καταλάβεις τον λόγο

Είναι σε απίστευτη τιμή

16 Μαρτίου 2020 09:01
ZARA: Δεν πρέπει να το χάσει καμία - Μόνο αν φορέσεις αυτό το φόρεμα θα καταλάβεις τον λόγο

Σίγουρα δεν πρέπει να το χάσει καμία αυτό το φόρεμα και αν διαβάσεις παρακάτω θα καταλάβεις τον λόγο!

Από την κολεξιόν του Zara «join life», έρχεται αυτό το απίστευτο φόρεμα το οποίοι θυμίζει old country, δηλαδή τα φορέματα που φορούσαν στις παλιές ταινίες με τους καομπόϊδες. Το συγκεκριμένο μπορείς να το κάνεις δικό σου με 29,95 € και θα το ερωτευτείς.

Μπορεί να φορεθεί από νωρίς το πρωί για καφέ με τις φίλες, έως το απόγευμα για φαγητό, έως και το βράδυ με μπότες ή πέδιλα για ποτό. Είναι ένα φόρεμα που επίσης, ταιριάζει σε όλα τα χρώματα και με όλα τα αξεσουάρ, λόγω του στιλ του.

Πρόκειται λοιπόν για το φόρεμα με V ντεκολτέ και κοντό μανίκι που καταλήγει σε ρεβέρ από τα Zara. Έχει τσέπες patch μπροστά και λεπτομέρεια με πιέτες στο στήθος. Κλείνει στο μπροστινό μέρος με κουμπιά και ζώνη από το ίδιο ύφασμα.

Συνδύασε το με την τελευταία λέξη της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 που άρχισε να κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στα καταστήματα Zara. Αναφερόμαστε φυσικά στις τσάντες πουγκάκια που έκαναν την εμφάνισή τους και στην Ελλάδα αφού πρώτα κατέκλυσαν όλους τους δρόμους του εξωτερικού.

Βρες το εδώ!

Αν κάνεις τις αγορές σου, τσέκαρε και αυτό το φανταστικό μαύρο φόρεμα!

Επίσης αν θες να συνεχίσεις να μαγνητίζεις και στην καθημερινότητά σου, σου βρήκαμε το ιδανικό μπλουζάκι.

H&M: Το κλασσικό παντελόνι σε μαύρη απόχρωση που θα δείχνει τα πόδια σου ψηλόλιγνα - Κοστίζει μόνο 10 ευρώ

Σε όλα τα καταστήματα των H&M θα βρεις το κατάλληλο παντελόνια που θα δείχνεις τα πόδια σου να δείχνουν σαν μοντέλου. Κοστίζει μόνο 10 ευρώ και μπορείς να το αγοράσεις σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Αν είσαι από τις γυναίκες που έχουν λεπτά πόδια, αλλά βαριούνται το γυμναστήριο, τότε αυτό το παντελόνι θα σε «σώσει».

Είναι στην πιο οικονομική τιμή και δεν βρίσκεται καν στα εκπτωτικά. Αν βρίσκεται προς το τέλος του μήνα και έχεις χαλάσει όλο σχεδόν τον μισθό, αλλά η κολλητή θέλει να πάτε για ψώνια, μπορείς να κάνεις και εσύ μια αγορά, η οποία θα είναι προς όφελος σου. Και είναι χαμηλή η τιμή του και θα αναδείξει τα πόδια σου.

Πρόκειται λοιπόν για το ψηλόμεσο skinny παντελόνι, το οποίο φτάνει σε μάκρος μέχρι τους αστραγάλους. Είναι ελαστικό, αλλά η εφαρμογή του είναι πολύ στενή, με αποτέλεσμα να «κρύβει» τυχόν ατέλειες. Ταιριάζει άψογα με όλα και μπορείς να το βρεις σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις. Μαύρο, λευκό, σκούρο τζιν και γκρι.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ με ότι μπλούζα, παπούτσια και πανωφόρι. Είναι ένα κλασικό κομμάτι για την ντουλάπα σου που πρέπει να αγοράσεις ASAP. Με μόνο 10 ευρώ θα κάνεις δικό σου ένα «χρυσό» παντελόνι που όταν θα σε την ατάκα «δεν έχω τι να φορέσω» η σκέψη σου θα πηγαίνει σε εκείνο.

Σε ότι χρώμα και να το αγοράσεις, συνδύασε το με αυτό το μπλουζάκι, που σίγουρα θα σε κάνει να ερωτευτείς την εμφάνισή σου. Και όχι μόνο εσένα, αλλά και τους γύρω σου που δεν θα σταματάνε να σε κοιτάνε! Τα φουσκωτά του μανίκια όσο και το σχέδιο είναι μοναδικά!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Συνδύασε το άψογα με αυτή την μπλούζα από τα Bershka στο χρώμα της λεβάντας!

 

Ροή ειδήσεων

Share