Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Bershka: Βρήκαμε την πιο σέξι ολόσωμη φόρμα με διαφάνεια με μόλις 17,99€!

Τη λατρέψαμε!

15 Μαρτίου 2020 15:05
Bershka: Βρήκαμε την πιο σέξι ολόσωμη φόρμα με διαφάνεια με μόλις 17,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka την πιο σέξι ολόσωμη φόρμα με διαφάνεια στην εκπληκτική τιμή των 17,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Σήμερα, λοιπόν κάνοντας μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω σε μια ολόσωμη φόρμα που κέντρισε το ενδιαφέρον μας και όχι άδικα!

Το total black είναι η πιο safe επιλογή για τις βραδινές σου εξόδους και η συγκεκριμένη φόρμα με τη διαφάνεια κάτω από το στήθος είναι αυτή που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει τις καμπύλες σου όπως ακριβώς πρέπει.

Θα τη βρεις στα καταστήματα Bershka όλης της χώρας αλλά και στο e shop τους με μόλις 17,99€! Αγόρασε την εδώ μόνο με ένα κλικ!

Αν πάλι προτιμάς τα φορέματα, ρίξε μια ματιά στο απόλυτο little black dress από τα καταστήματα ZARA!

Ουρές στα Bershka: Το κορυφαίο blazer της σεζόν έχει 40% έκπτωση!

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Bershka το απόλυτο blazer της σεζόν με 40% έκπτωση και τελική τιμή 17,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Γι' αυτό φυσικά και αναζητούμε τις μεγαλύτερες και συμφέρουσες προσφορές και μια απ' αυτές βρήκαμε σήμερα για εσάς.

Τα blazer είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας κι αυτό γιατί μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με άπειρους συνδυασμούς. Η μόδα τα τελευταία χρόνια προστάζει να αφαιρέσουμε το αυστηρό στιλ και τις γόβες από το office look μας και να υιοθετήσουμε τα sneakers μας σε καθημερινή βάση. Τα σακάκια τέτοιου τύπου φοριούνται με κάθε συνδυασμό.

Το συγκεκριμένο είναι με roll up μανίκια και θα το βρεις σε πέντε υπέροχα σχέδια και χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους με μόλις 17,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι για να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτές τις γόβες που έχουν το απόλυτο χρώμα της σεζόν!

Bershka: Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα - Είναι μαύρο και έχει διαφάνεια στο πιο ωραίο σημείο

Αν ψάχνεις και εσύ το απόλυτο θηλυκό φόρεμα για τις βραδινές σου εξόδους τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά παρακάτω. Θα το βρεις στα Bershka και σε αρκετά οικονομική τιμή.

Αν θες να μαγνητίσεις τους πάντες γύρω σου χωρίς πολύ κόπο, και χωρίς να ξοδευτείς, τότε αυτό το φόρεμα είναι ιδανικό για σένα. Να τονίσουμε πως έχει και διαφάνια στην μέση, τονίζοντας έτσι το σώμα σου στα σωστά σημεία.

Τόλμησε το και κλέψε την παράσταση στο λεπτό. Είναι το ιδανικό φόρεμα για να κάψεις καρδιές και αν προσπαθείς να τον κάνεις δικό σου, τότε με αυτήν την επιλογή είναι σίγουρο πως θα τον κερδίσεις.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Επίσης αν θες να συνεχίσεις να μαγνητίζεις και στην καθημερινότητά σου, σου βρήκαμε το ιδανικό μπλουζάκι.

H&M: Το κλασσικό παντελόνι σε μαύρη απόχρωση που θα δείχνει τα πόδια σου ψηλόλιγνα - Κοστίζει μόνο 10 ευρώ

Σε όλα τα καταστήματα των H&M θα βρεις το κατάλληλο παντελόνια που θα δείχνεις τα πόδια σου να δείχνουν σαν μοντέλου. Κοστίζει μόνο 10 ευρώ και μπορείς να το αγοράσεις σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Αν είσαι από τις γυναίκες που έχουν λεπτά πόδια, αλλά βαριούνται το γυμναστήριο, τότε αυτό το παντελόνι θα σε «σώσει».

Είναι στην πιο οικονομική τιμή και δεν βρίσκεται καν στα εκπτωτικά. Αν βρίσκεται προς το τέλος του μήνα και έχεις χαλάσει όλο σχεδόν τον μισθό, αλλά η κολλητή θέλει να πάτε για ψώνια, μπορείς να κάνεις και εσύ μια αγορά, η οποία θα είναι προς όφελος σου. Και είναι χαμηλή η τιμή του και θα αναδείξει τα πόδια σου.

Πρόκειται λοιπόν για το ψηλόμεσο skinny παντελόνι, το οποίο φτάνει σε μάκρος μέχρι τους αστραγάλους. Είναι ελαστικό, αλλά η εφαρμογή του είναι πολύ στενή, με αποτέλεσμα να «κρύβει» τυχόν ατέλειες. Ταιριάζει άψογα με όλα και μπορείς να το βρεις σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις. Μαύρο, λευκό, σκούρο τζιν και γκρι.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ με ότι μπλούζα, παπούτσια και πανωφόρι. Είναι ένα κλασικό κομμάτι για την ντουλάπα σου που πρέπει να αγοράσεις ASAP. Με μόνο 10 ευρώ θα κάνεις δικό σου ένα «χρυσό» παντελόνι που όταν θα σε την ατάκα «δεν έχω τι να φορέσω» η σκέψη σου θα πηγαίνει σε εκείνο.

Σε ότι χρώμα και να το αγοράσεις, συνδύασε το με αυτό το μπλουζάκι, που σίγουρα θα σε κάνει να ερωτευτείς την εμφάνισή σου. Και όχι μόνο εσένα, αλλά και τους γύρω σου που δεν θα σταματάνε να σε κοιτάνε! Τα φουσκωτά του μανίκια όσο και το σχέδιο είναι μοναδικά!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Συνδύασε το άψογα με αυτή την μπλούζα από τα Bershka στο χρώμα της λεβάντας!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share