Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στα Bershka για το paperbag παντελόνι με animal print που θα σε κάνει το απόλυτο fashion icon!

Το λατρέψαμε!

14 Μαρτίου 2020 13:17
Χαμός στα Bershka για το paperbag παντελόνι με animal print που θα σε κάνει το απόλυτο fashion icon!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το απόλυτο paperbag παντελόνι με animal print που έχει ξετρελάνει όλες τις γυναίκες!

Ποιος είπε ότι τα animal print είναι χειμερινό pattern και την άνοιξη τα διαδέχονται τα φλοράλ; Λάθος! Το animal print είναι η τάση κάθε σεζόν, καθώς με τους ανάλογους συνδυασμούς μπορεί να απογειώσουν κάθε ανοιξιάτικη ή ακόμη και καλοκαιρινή εμφάνισή σου!

Το Athensmagazine.gr λοιπόν για ακόμη μια φορά έκανε μια μικρή έρευνα για να σας έχει πάντα τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς και ανακάλυψε το τέλειο παντελόνι που θα σε κάνει να μοιάζεις με το απόλυτο fashion icon!

Έχει το κορυφαίο animal print σχέδιο και το paperbag κόψιμό του είναι αυτό που το κάνει να ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και να αναδεικνύει ανάλογα τις καμπύλες και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 19,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις για τη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μπούστο με δερμάτινη όψη που το έχουμε λατρέψει!

ZARA: Βρήκαμε το nude κορμάκι που φοράει και η Kim Kardashian μόλις με 12 ευρώ

Αυτό το κορμάκι το λατρέψαμε και δεν θα το βγάζεις ούτε εσύ από πάνω σου. Το βρήκαμε στα Zara και κοστίζει μόνο 12€.

Μια πολύ καλή τιμή για να το αγοράσεις, ενώ κυκλοφορεί και σε τρία χρώματα αν δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις.

Τα κορμάκια είναι μια πολύ καλή επιλογή τόσο για τις casual εμφανίσεις σου, όσο και με έναν σωστό συνδυασμό για τις βραδινές σου εξόδους. Συνδυάζονται εύκολα και είναι αρκετά θηλυκά.

Εμείς βρήκαμε στα Zara αυτό το κορμάκι σε nude χρώμα που είναι ό,τι πρέπει για τις πρωινές σου εμφανίσεις. Βέβαια αν προτιμάς τα πιο έντονα χρώματα μπορείς να το βρεις σε άλλα τρία. Μαύρο, κόκκινο ή λευκό για να διαλέξεις ποιο θες. Εάν πάλι δεν σας αρέσουν τα κορμάκια δείτε εδώ τα t- shirt που κοστίζουν μόνο 6 €.

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του, καθώς κοστίζει μόνο 13€. Το κορμάκι αυτό μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με ένα απλό τζιν, η ακόμα και με ένα πιο καλό παντελόνι με σακάκι.

Δες το εδώ:

Θα το βρεις εδώ

Συνδύασε το ιδανικά και με αυτό το τέλειο τζιν από τα ZARA!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share