Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η&Μ: Bρήκαμε το φλοράλ λινό φόρεμα που έχει τρελάνει όλες τις intagrammers!

Το λατρέψαμε!

13 Μαρτίου 2020 11:42
Η&Μ: Bρήκαμε το φλοράλ λινό φόρεμα που έχει τρελάνει όλες τις intagrammers!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το απόλυτο φλοράλ φόρεμα με λινό ύφασμα που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers!

Το φλοράλ κάθε άνοιξη έχει την τιμητική του μιας και δεν μπορούμε να αρκεστούμε σε ένα ολάνθιστο λιβάδι αλλά θέλουμε να το έχουμε και πάνω μας! Το Athensmagazine.gr λοιπόν, όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα φρόντισε να βρει για σένα το κομμάτι που θα μεταφέρει την άνοιξη απευθείας στην ντουλάπα σου.

Βρήκαμε λοιπόν στα καταστήματα Η&Μ το φόρεμα που θα το κάνει πράξη! Το ύφασμα του είναι λινό κάτι που σου επιτρέπει να το φοράς ακόμα και τις μέρες με υψηλές θερμοκρασίες και το κόψιμο του είναι τέτοιο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και αναδεικνύει ανάλογα τις καμπύλες και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας με 39,99€ αλλά και στο e shop τους. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αγαπάς το φλοράλ αλλά δεν είναι του στυλ σου τα φορέματα ρίξε μια ματιά σε αυτό το μπλουζάκι από τα Stradivarius!

ZARA: Αυτό το τζιν θα το φοράς ακόμα και το καλοκαίρι - Σε δείχνει αδύνατη και έχει μια λεπτομέρεια που θα λατρέψεις

Το πιο μοδάτο τζιν είναι στα Zara και θα το φοράς ακόμα και το καλοκαίρι! Είναι μαύρο και έχει τρουκς στο πλάι και το ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή που το είδαμε. Είναι άνετο και μέσα στην τάση της μόδας ενώ θα μπορείς να το φοράς τόσο το βράδυ όσο και το πρωί στο γραφείο.

Λατρεύεις τα τζιν αλλά δυσκολεύσαι να βρεις κάποιο να σου ταιριάζει απόλυτα; Έχει συμβεί σε όλες μας! Είναι δύσκολο κάποιες φορές να βρεις ένα παντελόνι να ταιριάζει πάνω σου και να δείχνει το σώμα σου ωραίο.

Αυτό το μαύρο παντελόνι έχει υπέροχη γραμμή, ενώ είναι μέσα στην μόδα με τα τρουκς που έχει στο πλάι. Θα το φοράς από το πρωί έως το βράδυ.

Εμείς βρήκαμε αυτό από τα Zara και το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή. Σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις και εσύ και θα μας θυμηθείς.

Θα το βρεις εδώ

Επίσης, αν σ'αρέσει να κάνεις στιλάτες εμφανίσεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο trend φόρεμα - που έχει κυκλοφορήσει πρώτο, επίσης, στα καταστήματα Zara.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share