Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Stradivarius: Ανακαλύψαμε το κορυφαίο ανοιξιάτικο μπλουζάκι με μόλις 9,99€!

Το λατρέψαμε!

12 Μαρτίου 2020 13:49
Stradivarius: Ανακαλύψαμε το κορυφαίο ανοιξιάτικο μπλουζάκι με μόλις 9,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Stradivarius το κορυφαίο ανοιξιάτικο μπλουζάκι με μόλις 9,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και καθημερινά ψάχνει και σας βρίσκει τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion.

Έτσι και σήμερα βρήκαμε και ξεχωρίσαμε από την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν των καταστημάτων Stradivarius το κορυφαίο ανοιξιάτικο μπλουζάκι. Κυκλοφορεί λευκό γαλάζιο και μαύρο και αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο είναι το κόψιμο του. Δένει στο λαιμό αφήνοντας ανοιχτή την πλάτη για να κάνεις ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση λίγο πιο σέξι.

Θα το βρεις σε όλα τα Stradivarius της χώρας αλλά και στο e shop με μόλις 9,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το παντελόνι από τα καταστήματα Mango!

ZARA: Βρήκαμε το πιο girly λουλουδάτο μπλουζάκι - Βάλτο με ένα τζιν ή ακόμα και μέσα από το φόρεμα και νιώσε μοντέλο

Βρήκαμε στα Zara το πιο girly λουλουδάτο μπλουζάκι για την άνιοιξη! Συνδυασέ το με τα πάντα!

Όλες οι αγαπημένες αλυσίδες καταστημάτων έχουν βγάλει σιγά σιγά τα κομμάτια από την νέα συλλογή τους για την Άνοιξη. Ανάμεσα στους και το Zara.

Στην νέα του κολεξιόν ήρθε κατευθείαν ένα μπλουζάκι με το οποίο θα πάθεις εμμονή και βρίσκεται στην σειρά της άνοιξης.

Το μοτίβο του αλλά και το στιλ του, θυμίζουν κατά πολύ τα ρούχα που φορούσαν οι γονείς μας στα νιάτα τους. Ειδικά, αν δεις φωτογραφίες και ντυθείς ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα είναι λες και έχεις βγει από ταινία των 70s.

Πρόκειται λοιπόν για το εμπριμέ μπλουζάκι με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα. Έχει λεπτομέρεια με άνοιγμα και κόμπο στο στρίφωμα στο μπροστινό μέρος. Κλείνει στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ!

Αν αγαπάς τα print τότε θα λατρέψεις και το τιρκουάζ φόρεμα από Zara!

Bershka: Το ροδακινί μπλουζάκι που θα ανανεώσει την ανοιξιάτικη συλλογή σου κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Η μπλούζα από τα Bershka είναι τοπ για την Άνοιξη. Είναι στα πιο έντονα χρώματα, ενώ έχει και ένα ιδιαίτερο κόψιμο στην περιοχή του στήθους. Μάλιστα η μπλούζα αυτή κυκλοφορεί και σε δυο χρώματα.

Η Άνοιξη πλησιάζει και ήρθε η ώρα να πετάξουμε τα σκούρα χρώματα και να φορέσουμε πιο ανοιχτές αποχρώσεις που θα ανεβάζουν την διάθεση μας. Τα top είναι άνετα και βολικά και είναι ένα κομμάτι που μπορούμε να φοράμε και σε βόλτες μας αλλά και στο γραφείο μας.

Εμείς βρήκαμε αυτό το top από τα Bershka που είναι τοπ συνδυασμός για την Άνοιξη. Είναι σε ροδακινί χρώμα και έχει κοψίματα στην περοχή του στήθους.

Μάλιστα αν δεν σου αρέσει σε ένα τόσο έντονο χρώμα, θα το βρεις και σε μαύρο. Είναι και αρκετά οικονομικό, καθώς κοστίζει 12.99 €. Δείτε και αυτό το παλτό από τα Bershka που είναι σχεδόν sold out

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Αν σας αρέσουν τα λουλουδάτα φορέματα τότε σας βρήκαμε ιδανικό για την άνοιξη από τα ZARA!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share