Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στα Mango: Το ψηλόμεσο skinny παντελόνι που κάνει θραύση κοστίζει μόλις 19,99€!

Τρέξτε να το προλάβετε!

12 Μαρτίου 2020 11:27
Χαμός στα Mango: Το ψηλόμεσο skinny παντελόνι που κάνει θραύση κοστίζει μόλις 19,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα καταστήματα Mango το τέλειο, ψηλόμεσο skinny παντελόνι με έκπτωση και τελική τιμή 19,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει καθημερινά τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion και η ντουλάπα σας να έχει τα απόλυτα must have της κάθε σεζόν. Φυσικά, από τις έρευνες που κάνουμε για εσάς δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι προσφορές που υπάρχουν ανά καταστήματα.

Έτσι και σήμερα λοιπόν βρήκαμε για εσάς σε τιμή "θανάτου" το παντελόνι που έχουν ερωτευτεί όλες οι Instagrammers και φυσικά όχι άδικα! Μιλάμε για το κορυφαίο ψηλόμεσο παντελόνι που αγκαλιάζει τις καμπύλες κάθε γυναίκας και αναδεικνύει τη θηλυκότητα της με τον καλύτερο τρόπο.

Το παντελόνι αυτό κυκλοφορεί σε επτά υπέροχα χρώματα, εμείς ξεχωρίσαμε το λευκό, το γκρι, το κλασσικό denim και το μαύρο που είναι και πιο διαχρονικές και αγαπημένες επιλογές! Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Mango όλης της χώρας αλλά και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 19,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο χωρίς δεύτερη αμφιβολία θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά σε αυτές τις γόβες από τα καταστήματα Bershka που έχουν το κορυφαίο χρώμα της σεζόν!

ZARA: Το κλασσικό μαύρο παντελόνι για να κάνεις το πιο σικ ανδρόγυνο look στο γραφείο!

Με αυτό το παντελόνι από τα ZARA θα κάνεις το απόλυτο ανδρόγυνο look. Είναι ιδανικό για το γραφείο αλλά και για τις εξόδους που δεν ξέρεις τι να φορέσεις και θέλεις μια διαφορετική πρόταση, από ότι συνήθως.

Το ανδρόγυνο look είναι must για κάθε γυναίκα και παρόλο που λέγεται «ανδρόγυνο» είναι αισθησιακό και τονίζει με έναν σαγηνευτικό τρόπο την θηλυκότητα σου.

Το συγκεκριμένο look έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τόσο τις πασαρέλες και τα editorials, όσο και τις καρδιές των celebrities, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επώνυμες το επιλέγουν στο κόκκινο χαλί, αλλά και στην καθημερινότητά τους.Δείτε εδώ τα t- shirt που κοστίζουν μόνο 6 € για να το συνδυάσετε.

Αν θέλεις και εσύ να το πετύχεις το μυστικό είναι να διαλέξεις ένα «σωστό» παντελόνι! Εμείς σου βρήκαμε αυτό από τα Zara που μπορείς να το βρεις σε έκπτωση και το χρώμα του αλλά και το στυλ του είναι τέλειο.

Μπορείς να το συνδυάσεις όπως το μοντέλο της φωτογραφίας ή για πιο βραδινές εμφανίσεις με ένα σακάκι και να ξεχωρίσεις.

Θα το βρεις εδώ

Μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με αυτό το πουκάμισο από τα H&M!

 

Ροή ειδήσεων

Share