Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Το κλασσικό μαύρο παντελόνι για να κάνεις το πιο σικ ανδρόγυνο look στο γραφείο!

Συνδύασε το με τα κατάλληλα αξεσουάρ και απογείωσέ το!

12 Μαρτίου 2020 08:30
ZARA: Το κλασσικό μαύρο παντελόνι για να κάνεις το πιο σικ ανδρόγυνο look στο γραφείο!

Με αυτό το παντελόνι από τα ZARA θα κάνεις το απόλυτο ανδρόγυνο look. Είναι ιδανικό για το γραφείο αλλά και για τις εξόδους που δεν ξέρεις τι να φορέσεις και θέλεις μια διαφορετική πρόταση, από ότι συνήθως.

Το ανδρόγυνο look είναι must για κάθε γυναίκα και παρόλο που λέγεται «ανδρόγυνο» είναι αισθησιακό και τονίζει με έναν σαγηνευτικό τρόπο την θηλυκότητα σου.

Το συγκεκριμένο look έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τόσο τις πασαρέλες και τα editorials, όσο και τις καρδιές των celebrities, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επώνυμες το επιλέγουν στο κόκκινο χαλί, αλλά και στην καθημερινότητά τους.Δείτε εδώ τα t- shirt που κοστίζουν μόνο 6 € για να το συνδυάσετε.

Αν θέλεις και εσύ να το πετύχεις το μυστικό είναι να διαλέξεις ένα «σωστό» παντελόνι! Εμείς σου βρήκαμε αυτό από τα Zara που μπορείς να το βρεις σε έκπτωση και το χρώμα του αλλά και το στυλ του είναι τέλειο.

Μπορείς να το συνδυάσεις όπως το μοντέλο της φωτογραφίας ή για πιο βραδινές εμφανίσεις με ένα σακάκι και να ξεχωρίσεις.

Θα το βρεις εδώ

Μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με αυτό το πουκάμισο από τα H&M!

H&M: Το nude φόρεμα για όλες τις ώρες που μεταμορφώνεται στο λεπτό - Κοστίζει μόνο 19 ευρώ

Με αυτό το nude φόρεμα από τα H&M θα είσαι έτοιμη για να ανανεώσεις το στιλ σου, είναι οικονομικό αλλά και υπέροχο. Κοστίζει μόνο 19,99 €, ενώ κυκλοφορεί και σε τρία χρώματα σε περίπτωση που δεν ξέρεις ποιο σου πάει και ποιο θέλεις να διαλέξεις.

Τα φορέματα είναι μια απόλυτα θηλυκή επιλογή. Και το συγκριμένο look από την άλλη βγάζει μια πιο άγρια και εκρηκτική πλευρά σου.

Είναι nude και το μανίκι του είναι μακρύ, ενώ θα σου προσθέσει πόντους ύψους και θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψηλή και τα πόδια σου πιο μακριά.

Η ζώνη του θα τονίσει την μέση σου, ενώ από μόνη της θα αναδείξει την σιλουέτα σου. Αν μάλιστα έχεις καστανά μαλλιά όπως το μοντέλο της φωτογραφίας αυτή η επιλογή σε λαδί είναι ό,τι καλύτερο.

Δείτε το:

Θα το βρεις εδώ

Δες το υπέροχο κομμάτι που βρήκαμε για σένα από τα Bershka!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share