Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Mango: To στιλάτο ψηλόμεσο σορτσάκι που κάνει πάταγο κοστίζει μόλις 19,99€!

Δεν θα θες να το αποχωριστείς!

11 Μαρτίου 2020 13:12
Mango: To στιλάτο ψηλόμεσο σορτσάκι που κάνει πάταγο κοστίζει μόλις 19,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Mango το πιο στιλάτο ψηλόμεσο σορτσάκι που κάνει πάταγο και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Η άνοιξη έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της κι εμείς δεν έχουμε παρά να σκεφτόμαστε ήδη τα σορτσάκια, τις αέρινες φούστες και φορέματα και τα ανοιχτά παπούτσια.

Το Athensmagazine καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε για εσάς ένα ακόμη κομμάτι και δεν είναι άλλο από το τέλειο σορτσάκι από τη νέα κολεξιόν των Mango.

Είναι ένα κλασσικό, ψηλόμεσο σορτσάκι που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις με όλες σου τις εμφανίσεις. Θα το βρεις στα καταστήματα Mango όλης της χώρας αλλά και στο e shop τους με μόλις 19,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν πάλι αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν ο τέλειος συνδυασμός για αυτή την εποχή, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αρβυλάκια που θα χαρίσουν μια πιο rock νότα στην εμφάνισή σου!

3 trends στα παπούτσια από Stradivarius, Zara και Mango για την άνοιξη 2020 - Θα τα βλέπεις παντού

Με την αλλαγή των εποχών έρχεται μια συνολική αναμόρφωση της ντουλάπας σας. Και καθώς φεύγετε από τα ψυχρά χειμερινά ντυσίματα σε πιο συγκρατημένες τάσεις της Άνοιξης του 2020, το πρώτο στοιχείο της αλλαγης είναι τα παπούτσια. Δείτε τα trends από τρία μαγαζιά στο Athensmagazine.gr

Πάνε οι βαριές χειμωνιάτικες μπότες, αφού έρχονται τα loafers και τα ανοιχτά παπούτσια, τα οποία θα βρείτε στο Zara, στο Stradivarius αλλά και στο Mango στις πιο προσιτές τιμές. Μπορείτε να βρείτε εδώ ένα στιλάτο loafer από το H&M, και μάλιστα σε τιμή έκπληξη!

Για τον ερχόμενο ζεστό καιρό, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε τις τάσεις της Άνοιξης 2020. Δεν θα ήταν Άνοιξη χωρίς ρετρό εσπαντρίγιες, αυτή τη φορά αναδυόμενες σε στυλ σφήνας και πλατφόρμας. Η τάση των πλατφομών είναι και πάλι πίσω, με πάνινα παπούτσια, σανδάλια και ακόμη και Mary Janes σε υπερβολικό ύψος.

Και τέλος, η λεπτομέρεια της αλυσίδας που εμφανίζεται στις τσάντες έχει επίσης μπει και στα υποδήματα. Προς το παρόν, βρείτε τις καλύτερες τάσεις των παπουτσιών της Άνοιξης 2020 και το ακριβώς πού να αγοράσετε.

ΔΙΠΑΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ZARA
35,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 3332/510

ΑΝΑΦ. 6983/041-V2020
Μαύρα μοκασίνια με λεπτομέρεια αγκράφα Stradivarius
Τακούνι 1 cm
19,99 €

Πέδιλο πλατφόρμα αγκράφα Mango
REF. 67006716-PUNTO-LM

Ισχύουσα τιμή39,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share