Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Bershka: Βρήκαμε την τέλεια γόβα στο απόλυτο χρώμα της σεζόν με μόλις 25,99€!

Τη λατρέψαμε!

11 Μαρτίου 2020 10:51
Bershka: Βρήκαμε την τέλεια γόβα στο απόλυτο χρώμα της σεζόν με μόλις 25,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα καταστήματα τη must have γόβα στο απόλυτο χρώμα της σεζόν με μόλις 25,99 ευρώ!

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα παπούτσια και ειδικά τα ψηλοτάκουνα; Ποια γυναίκα δεν έχει λατρέψει το δωμάτιο - παπουτσοθήκη της Κάρι Μπάντσο στη σειρά Sex & The City;

Το Athensmagazine. gr επειδή ξέρει τη μανία και την αγάπη σου για παντός είδους υποδήματα και δη τις γόβες κι επειδή θέλει να σε κρατά πάντα ενήμερη σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, βρήκε για σένα σήμερα την τέλεια γόβα, στην τέλεια τιμή!

Είναι φούξια, είναι εξώφτερνη κι έχει υπέροχα κορδόνια που μπορείς να δέσεις σε όποιο ύψος του ποδιού σου εσύ θέλεις. Μπορείς να την κρατήσεις σε "low profile" δένοντας τη γύρω από τον αστράγαλό σου ή να δώσεις μια ιδιαίτερη νότα στην εμφάνισή σου τυλίγοντας την χιαστί γύρω από την γάμπα σου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα την ερωτευτείς από την πρώτη ματιά όπως κι εμείς. Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους. Αγόρασε τη μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν ακόμη αναρωτιέσαι με τι μπορείς να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το baggy τζιν που θα κρατήσει ένα μίνιμαλ στιλ στην εμφάνιση σου και θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν στις γόβες σου!

Μια μικρή περιγραφή για τη γόβα:

Παπούτσι τακούνι εξώφτερνo δεμένο
Ύψος τακουνιού: 10 cm

ΑΝΑΦ. 1316/560/060

25.99 €
Χρώμα: Φούξια

Mango: Βρήκαμε την ιδανική γόβα που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr κάθε μέρα ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, έτσι και σήμερα βρήκε την πιο εντυπωσιακή και ταυτόχρονα μίνιμαλ γόβα στα καταστήματα Mango για να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση.

Τα παπούτσια για τις περισσότερες γυναίκες αποτελούν φετίχ και ιδίως οι γόβες, κακά τα ψέματα όλες μας έχουμε τουλάχιστον δυο ζευγάρια γόβες στην ντουλάπα μας, κι αυτό γιατί μια απλή γόβα είναι η πιο ασφαλής επιλογή, είναι ευκολοφόρετη και ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις.

Μπορείς να φορέσεις το πιο απλό φόρεμα που διαθέτεις και να κάνεις την εμφάνισή σου μοναδική με ένα ζευγάρι γόβες. Ας σου δώσουμε ένα παράδειγμα και δες εδώ το απόλυτο midi φόρεμα από τα καταστήματα Βershka που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ κάν' το εικόνα με την γόβα που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω και δες τον τέλειο συνδυασμό.

Μια μικρή περιγραφή για τη γόβα:

Δερμάτινο παπούτσι με τακούνι
REF. 67005142-DESI-LM Ισχύουσα τιμή39,99 €

Αγόρασε την με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share