Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η απόλυτη τάση στα πέδιλα έρχεται από τα Stradivarius - Θα τα βλέπετε σε όλες φέτος!

Μόλις 25,99 ευρώ

8 Μαρτίου 2020 15:00
Η απόλυτη τάση στα πέδιλα έρχεται από τα Stradivarius - Θα τα βλέπετε σε όλες φέτος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απόλυτη τάση στα πέδιλα έρχεται πρώτα στα Stradivarius και το Athensmagazine.gr σας τα παρουσιάζει πριν βγουν στην αγορά. Θα τα βλέπεις παντού φέτος και θα είναι η νο1 επιλογή των Influencers!

Αυτά τα ανάγλυφα πέδιλα με αγκράφα είναι μοδάτα και προδίδουν παταπάνω στιλ στην κάθε σου εμφάνιση. Μπορούν να φορεθούν όλς τις ώρες τις ημέρας, ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο στο νησί.

Στην πόλη μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα τζιν παντελόνι, πριν μπει για τα καλά το καλοκαίρι και η ανυπόφορη ζέστη. Από την άλλη τους καλοκαιρινούς μήνες ταιριάζει γάντι με ένα σορτσάκι ή το αγαπημένο σου φόρεμα.

Μην αγχώνεσαι ότι θα φαίνονται χοντροκομένα, αφού έχουμε δει ανά καιρούς αντίστοιχα παπούτσια να κολακεύουν τέλεια το πόδι. Ωστόσο σε περίπτωση που δεν είναι του γούστου σας, μπορείτε να βρείτε εδώ κάποια άλλα πέδιλα, πάλι από το Stradivarius!

ΑΝΑΦ. 9256/570-V2020
Ανάγλυφα φλατ πέδιλα με αγκράφα
Τακούνι 3,5 cm
25,99 €

Stradivarius: Το bralette κροσέ που αναδεικνύει το σώμα με μόλις 12,99€!

Το Athensmagazine.gr βρήκε το πιο μοδάτο bralette κροσέ που θα φοράς όλο το καλοκαίρι, αλλά και την άνοιξη. Θα το βρείτε στην νέα κολεξιόν του Stradivarius με μόλις 12,99 ευρώ!

Συνδυάστε το με ψηλόμεσο τζιν και το αγαπημένο σας σνίκερ για την άνοιξη ή με μια φούστα αεράτη και ένα σανδάλι το καλοκαίρι. Το μπραλέτ αυτό μυρίζει καλοκαίρι και σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση.

Είναι μέσα στην μόδα για πολλές σεζόν και θα το βολευτείτε σίγουρα, ενώ θα τραβήξετε και όλα τα βλέματα επάνω σας. Αναδεικνύει τέλεια το μπούστο αλλά και όλο το σώμα. Μπορείτε να το φορέσετε με αυτό το baggy παντελόνι από το Stradivarius, που θα βρείτε εδώ.

ΑΝΑΦ. 7849/136-V2020
Bralette κροσέ
12,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share