Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρενίτιδα στα H&M - Βαμβακερό πουκάμισο με μόλις 9,99€!

Διαχρονικό και ωραίο

7 Μαρτίου 2020 15:24
Φρενίτιδα στα H&M - Βαμβακερό πουκάμισο με μόλις 9,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός με αυτό το πουκάμισο από το H&M που κοστίζει μόλις 9,99€. Το Athensmagazine.gr φροντίζει να σας βρίσκει πάντα τις καλύτερες τιμές και τα πιο στιλάτα κομμάτια!

Ένα πουκάμισο είναι διαχρονικό και δεν πρέπει να λείπε από την ντουλάπα καμίας γυναίκας. Μπορεί να φορεθεί σε πιο επίσημες εμφανίσεις, αλλά και στο γραφείο σε ένα total office look. Μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το flare παντελόνι, που θα δεις εδώ, και να αντιγράψεις εμφανίσεις των Instagrammers.

Βέβαια δεν αναφερόμαστε μόνο σε ένα απλό άσπρο πουκάμισο, το οποίο είναι must, αλλά και σε άλλα χρώματα, όπως το γαλάζιο, το χακί, το ροζ ή το χρώμα της μέντας, που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Εμείς σας προτείνουμε και αυτό το ριγέ πουκάμισο, που φέρνει άρωμα καλοκαιριού!

Θα τα βρείτε όλα με μόλις 9,99€ εδώ.

H&M: Το σαμπανιζέ φόρεμα με σατέν ύφασμα που φαίνεται πανάκριβο, έχει τιμή σοκ και είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις

Εντοπίσαμε στο H&M το σαμπανιζέ φόρεμα με σατέν ύφασμα το οποίο έχει την πιο τέλεια τιμή ενώ φαίνεται πανάκριβο.

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το τζιν ballon που σας προτείναμε χθες.

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε σαμπανιζέ χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται ελκυστική, ενώ η απόχρωση είναι η μεγαλύτερη τάση εδώ και δύο χρόνια!

Το σατέν φόρεμα, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για πολλές περιστάσεις

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Σαμπανιζέ σατέν φόρεμα που δένεται χιαστή

Art. no.0836344001

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share