Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα παπούτσια της Κέιτ Μίντλετον κοστίζουν λιγότερο από 35€! Αγόρασε τα και εσύ πριν εξαντληθούν

Μην τα χάσεις είναι η νο1 επιλογή!

6 Μαρτίου 2020 20:00
Τα παπούτσια της Κέιτ Μίντλετον κοστίζουν λιγότερο από 35€! Αγόρασε τα και εσύ πριν εξαντληθούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κέιτ Μίντλετον μας έχει εκπλήξει με τις επιλογές της, και είναι σπάνιο να την δεις με αθλητικά, πόσο μάλλον παπούτσια που είναι οικονομικά και μπορεί να τα αγοράσει ο καθένας. Κάνε τα δικά σου και εσύ με μόλις 34,95 ευρώ!

Η Δούκισσα του Cambridge βρέθηκε στο Στάδιο του Λονδίνου στο Ολυμπιακό Πάρκο του Στράτφορντ, για μια εκδήλωση της SportsAid, κι επέλεξε να φορέσει ρούχα που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό, δηλαδή σε φυσιολογικές τιμές για τον μέσο καταναλωτή.

Σύμφωνα με το Kate’s closet, μια σελίδα στο Twitter αφιερωμένη στις στυλιστικές επιλογές της, το παντελόνι της ήταν Zara και τα sneakers της από τα Marks & Spencer.

Τα sneakers της είναι αυτά που έψαχνες για την άνοιξη και κάνουν λιγότερο από 35 ευρώ πριν προλάβουν να εξαντληθούν. Ωστόσο σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν, μπορείτε να βρείτε εδώ και αυτά τα αθλητικά με λιγότερο από 25 ευρώ!

Ribbon Detail Lace Up Trainers €34,95 M&S COLLECTION

Γιατί δεν πρέπει να φοράμε χοντροκομμένα αθλητικά;

Η μόδα με τα αθλητικά αυτά ξεκίνησε από τον οίκο Balenciaga! Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη, ακόμα κι εκείνες που κάποτε σιχαίνονταν τα χοντροκομμένα sneakers, τα επιλέγουν!

Τα αθλητικά παπούτσια του «μπαμπά», όπως τα αποκαλούν στον κόσμο της μόδας, είναι η μεγαλύτερη τάση τα sneakers εδώ και περίπου 3 σεζόν, με τις κορυφαίες εταιρίες αθλητικών ειδών, την Adidas, την Nike και την Puma να βγάζουν νέα σχέδια.

Επειδή είναι αθλητικά θα νομίζεις ότι είναι και άνετα, όμως οι επιστήμονες προειδοποιούν πως τα χοντροκομμένα αθλητικά παπούτσια μπορεί να αποδειχθούν για την υγεία των ποδιών μας πιο επικίνδυνα και από ένα ζευγάρι στενές, ψηλοτάκουνες γόβες!

Όπως εξηγούν ειδικοί στον βρετανικό Guardian, τα γνωστά και ως "ugly" sneakers, κρύβουν σοβαρές παγίδες για την μακροπρόθεσμη υγεία των κάτω άκρων μας αφού είναι σημαντικά βαρύτερα από οποιοδήποτε άλλο παπούτσι μπορούμε να φορέσουμε,με ή χωρίς τακούνι!

Αυτό μπορεί να προκαλέσει πόνο στο μπροστινό μέρος των κάτω άκρων γνωστό ως Περιοστίτιδα Κνήμης (Tibial Periostitis), ή Σύνδρομο της Επώδυνης Κνήμης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το πρόσθετο βάρος μπορεί να επιβαρύνει τους μύες στο μπροστινό μέρος της κνήμης, όπως αναφέρει ο Guardian.

To βάρος των snekers είναι ένα ζήτημα που επιδεινώνεται από τη μόδα αυτή. Υπάρχουν sneakers γνωστής εταιρείας που εξαιτίας της τριπλής πλατφόρμας τους, φτάνουν να έχουν βάρος πάνω από μισό κιλό - το κάθε ένα παπούτσι. Συχνά οι οίκοι πολυτελείας σχεδιάζουν παπούτσια στο στιλ των αθλητικών, αλλά δεν χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία και δεν προσφέρουν έτσι την υποστήριξη που πρέπει για το πόδι.

Αυτό που οι ειδικοί τονίζουν είναι πως όλα τα χοντροκομμένα sneakers μπορεί να μοιάζουν με αθλητικά παπούτσια, αλλά δεν είναι. Είναι χρήσιμα μόνο για βόλτα και μια μοδάτη εμφάνιση, αλλά όχι για δραστηριότητες και άσκηση καθώς δεν έχουν φτιαχτεί για τέτοια χρήση.

Έτσι μπορείτε να τα συνδυάσετε!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share